Рашков: Резиденцията „Бояна“ не е строена, за да се водят плеймейтки и да се спи с пачки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Правителствената резиденция е построена от данъците на българските граждани и не е там, за да се водят плеймейтки. Това каза служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков по БНР.

 

Той попита как може един български премиер да спи с около 2-3 млн. в спалнята:

„Българските граждани от своите данъци са построили правителствена резиденция. Тя не е там, за да се водят плеймейтки“, категоричен бе служебният министър.

Темата беше повдигната и от бизнесмена Светослав Илчовски, който заяви, че познава коя е жената, станала известна като Мата Хари, уточнявайки, че тя не е Маги Бадер, която прокуратурата бе извикала на разпит. Илчовски обяви, че изнесената информация за Бадер е била фалшива.

(На снимката – Маги Бадер)

Една красива жена много лесно може да преодолее защитата ми„, беше коментарът на Бойко Борисов пред германско издание, след като снимките бяха публикувани.

„Снимката е направена в правителствената резиденция, където живея. Отдавна съм разведен и живея сам. Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. Ако хората ги интересува, мога да го кажа: Аз съм човек с човешки потребности. (…) Въпросът е, че никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не е претърсвала и контролирала чантата й. (…) Вероятно е било безразсъдно. Именно заради това на извършителите вероятно им е било лесно. Една красива жена може много лесно да преодолее защитата ми“.

Припомняме, че първото предположение на Борисов беше, че президентът Румен Радев го е снимал с дрон, като това се е случвало неведнъж.

„Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки евра. В момента има един нелеп сценарий – да се отклони вниманието от най-големия въпрос – дали тези снимки са някаква манипулация и дали записът е монтаж“, заяви на 18 юни в Перник държавният глава.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар