Рашков: Събират се много сериозни доказателства срещу Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Аз отдавна съм престанал да се вслушвам в това, което казва един пропаднал политик в нашата страна, по отношение на който започват да се събират много сериозни доказателства“. Така служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков коментира пред журналисти думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че у нас работи контрабандна схема, която беше наречена „пътя на копринката“.

Рашков добави, че когато МВР е готово с доказателства срещу бившия премиер, ще даде гласност без да разчита на съдействие от държавното обвинение. Вътрешният министър обвини специализираната прокуратура, че спъва работата на полицията. „До настоящия момент тя не дава ход на около 25 разследвания, които са започнали в службите на МВР и те няма изгледи да приключат. Много обезпокоителен е фактът, че тези материали, тази дейност на полицията, се отнася до ОПГ“, каза Рашков, цитиран от bTV.

По негови думи за предстоящите избори няма нужда от допълнителна организация, каквато предложи Иван Гешев. Преди дни главният прокурор изпрати писмо, с което поиска МВР, ДАНС и държавното обвинение да сформират съвместно звено за борба с изборните измами. „Аз още не съм получавал писмо от него, чувам само по медиите. Аз мисля, че със или без писмо работата в МВР върви много добре. По отношение на изборите има дейности, които са специфично полицейски, там прокуратурата няма място“, заяви Рашков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар