Рашков с разкритие за заплахи към гражданин да остане без отопление, ако откаже да гласува за ДПС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
В Кирково са заплашвали човек да гласува за ДПС, иначе няма да му дадат необходимото за отопляване през зимата. Това е един от поредните случаи, в което подобно нещо се случва. Това коментира министърът на вътрешните работи Бойко Рашков пред журналисти. 

„Тези дни ще изнеса в публичното пространство множество подобни случаи във връзка с изборите от 11 юли, за да покажем как една партия се грижи за правата и свободите на българските граждани, притискайки ги да гласуват точно за нея.

„Аз ще кажа тези данни публично, за да защитя името си, защото аз чух изрази като репресия, антидемократичност, което е свързано с моето име. Моето име няма да позволява да бъде опетнявано от пехливан политици“, коментира Рашков.

Тази статистика съм я спестявал до момента, но сега ще я кажа, оповести вътрешният министър.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков коментира и скандала с досиетата „Пандора“, като каза, че: „трябва да се изследват фактите от службите в страната. За съжаление отново ще вървим след събитията“.

„При положение, че цялото общество знае, че се купуват и продават гласове в нашата страна МВР, който е един от органите, който може да противодейства на тези действия, да не действа както не бяха действали до този момент предишните министри на вътрешните работи – Терзийски и Младенов.

Ние статистически доказваме, че към онзи момент тези министри, които са били пряко подчинени на Борисов, не са извършили абсолютно никаква дейност във връзка с изборите, които са били провеждани към онзи момент, с изключение на партии извън ГЕРБ и ДПС, например партията на Божков и партията на Цветан Цветанов“, каза Бойко Рашков.

„Към 11 юли ние сме започнали разследване към близо 100 подобни производства и сме ги уточнили по партии. На първо място е ГЕРБ, а на второ – ДПС“, уточни още Рашков.

„От началото на юли до средата, благодарение на засилената активност на полицейските органи в страната, ние, както никога досега имаме нулева престъпност в този период“, посочи още служебният вътрешен министър.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар