Реално няма да дадем нищо, защото нямаме нищо за даване, но за сметка на това ще изконсумираме позора

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Реално няма да дадем нищо, защото нямаме нищо за даване, но за сметка на това ще изконсумираме позора.
……….
Съмнителната, но все пак забавна утеха е, че жалката ни безобидност е заслуга на … баш евроатлантиците. Само че на предишен щам – Мони, външен министър и Свинаров – такъв на войната. Те имплементираха програмата за преустройство на въоръжените сили по натовски стандарт.

Това означаваше, по някаква странна логика, ликвидация на армията и нейния арсенал от оръжия и боеприпаси. Влезохме в НАТО с Ньойска стъпка и приехме специалността баняджии и медици.

Та ако чуе Кийьюов, или не знам как там се пише вече, какви ракети Скъд нарязоха местните Атлантици, с обсег до Атина и Истанбул, какви самолети цепехме, как се ликвидира производството на БТРи, за да спрат западните душици да правят мръсно заради експорта. И планини от муниции, които бяхме готвили за посрещане на гости от Юг.
Или как Костов-Симо изобщо разпродадоха оръжейните заводи , защото държавата, която ги беше създала, била лош стопанин…. (Да прави може, да притежава – не! Всеки с тясната си специалност)…
Щяха да пият валидол. И като се съвземат, да нарекат цялата пасмина свои тукашни съмишленици, не опи*ни вурстчета както нарекоха Шолц, ами нещо още по-живописно, ярко и запомнящо се. А те умеят да ругаят изкусно, по славянски. Каква загуба!
……………
А инак…. тъжна гледка, мрачен ден. Цар Освободител, разделен с телена мрежа от Народното представителство на… освободените.
Нямало било турско робство, защото не всички били роби на синджир. Но в такъв случай, кога се утаи целият този робски нанос в душите ви?

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар