Ревизоро за бизнеса с горива: Покрай изборите ще се прощава на този или онзи от спонсорите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Има ясно заявена воля за промяна, притеснявам се обаче, че покрай изборите ще се тръгне да се прощава на този и онзи.

Обикновено тогава е или ”да утрепем спонсорите на опозицията”, или ”да защитим нашите спонсори”. Това заяви Емил имитров – Ревизоро.

Дано заявените от премиера мерки да не са предизборна кампания и пропаганда. Ако се случи това, което се случи при цигарите, ще е добре, но едно е да сложиш камери в трите фабрики за нелегални цигари, друго е да сложиш в 111 митнически склада за горива, каза още депутатът.

 

Трябва да има списък на регистраните търговци на горива. Това каза още пред Нова телевизия  председателят на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата Емил Димитров-Ревизоро.

 

Този регистър досега трябваше да е влязъл в сила, да е ясно, че всички вписани са легалните, другите – не, и да внимават, добави той.

 

Той потвърди данните, че през миналата година е разкрита продажба на 5 млн. литра нелегални горива, което е 166 цистерни.

 

Трябва да видим откъде е дошло, кой го е докарал и повече да не влиза. Затова трябва да има регистър и ясни правила за работа, подчерта Димитров.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар