Ревизоро: Приемам номинацията за екоминистър, за да спася мандата на кабинета – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приех поста, за да няма напрежение и правителството да изкара целия мандат. Това коментира Емил Димитров-Ревизоро, който беше номиниран на Коалиционния съвет в МС за заместник на Нено Димов, цитиран от БГНЕС.

“Очевидно е, че ще трябва да се плати много скъпа цена, очевидно е, че всички са решили, че трябва аз трябва да я платя. Не изгарям от желание, но ако някаква работа трябва да се свърши ще я свърша.

Запитан как ще коментира оставката на Нено Димов, Димитров заяви, че “първата му работа е да се разведе с жена си, да приключи всички сметки и да ги подари на децата си, за да не дойде някой утре и да им го вземат, и като съм с една карта от 1000 лева в нея, ще отида в министерството като ме задържат да няма какво да вземат поне на децата. Какво да мисля – отивам на работа, трябва да се случи”.

Ревизоро заяви, че все пак ще му се наложи да види дали е източен язовирът, ако да – как. Откога е така проблемът. “Ако не даваме вода на бизнеса, значи ли че трябва да отиде в чужбина. Защото, ако даваш вода – отиваш в затвора, ако не даваш – хората остават без работа. Един ден казват “Искаме вода”, на другия – “Искаме парно”, на третия – “Искаме работа”. Трябва да се търси баланс между бизнеса и работата”, подчерта Ревизоро.

Емил Димитров е категоричен, че всички заводи като “Стомана” в страната трябва да си намерят собствени водоизточници.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар