Ревизоро: Цената на водата трябва да се вдигне на поне 5.50 лева за кубик иначе ни чака водна криза!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Емил Димитров Ревизоро коментира темата с липсата на вода в язовирите за БНР според министъра на екологията в кабинета на Бойко Борисов проблема с водата е решим, но българите трябва да се научат да си плащат за това, което получават и да пестят водните ресурси.

 

Не става да си поливаш градинката или да си миеш колата на двора с питейна вода, защото ти е евтина и в същият момент при тези суши да очакваш язовирите да са постоянно пълни, а как било работа на държавата не на хората в нея.

Цената на водата в момента в България е много евтина и никой затова и не я пести, според разчетите на министерството цена от 5.50 лева за кубик в цяла България като основа за всички ВИК дружества ще е поносимо за всички домакинства и същевременно ще даде средства да се инвестира в инфраструктурата за която знаем, че на места не е ремонтирана повече от 30 – 40 години.

Така ще се справим с водната криза, защото българина става пестелив само ако трябва да плаща скъпо за нещо, а както виждате водната криза в България се задълбочава с всяка изминала година.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар