Регресия надникнете в предишните си животи

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Регресията е потенциална възможност човек да открехне завесата и да види част от предишните си животи. Това предоставя шанс за цялостно разширяване на представата за съществуването ни, както и помага да се разбере идеята на различни взаимоотношения и житейски уроци.

Регресия – надникнете в предишните си животи
 © iStock

Срещали ли сте някога човек, който ви се струва много близък, сякаш сте се познавали в минал живот? Хората, които вярват в прераждането и множеството превъплъщения на душата, използват регресията като начин за изследване на миналите си животи.

Концепцията „минал живот“

Тази концепция подкрепя твърдението, че душата на всеки от нас има множество животи. Изборът на всеки живот също така не е случаен, защото душата предварително е решила върху какво трябва да работи в следващото си превъплъщение и какви уроци трябва да усвои. Смята се също така, че спомените, чувствата и травмите от минали животи могат да повлияят и върху настоящия живот.

Много хора, които решават да се подложат на регресия, искат да изследват миналите си животи, за да разрешат даден проблем или пък да научат повече за себе си.

Регресията е начин човек да види какво се е случило в предишен или предишни животи, което дава отражение и в настоящия. На базата на тази информация даден проблем от сегашното превъплъщение може да бъде обработено и изчистено. Това е така, защото опитността ни от предишните животи се крие в подсъзнанието, до което нямаме достъп.

Добави описание

Стара душа ли сте? 11 знака, които ще ви подскажат! >>>

Какво представлява регресията?

Има различни видове регресия – някои се извършват с помощта на хипноза, докато други се случват, само докато човек е в много отпуснато и спокойно състояние. Видът на регресията зависи от терапевта и методите, с които той работи. Регресията е техника, която дава достъп до минали животи. Съществува вероятност и човек да може да се пренесе във времето между две прераждания. Регресията дава възможност за получаване на различна информация – подробности за човека от минали превъплъщения, обстоятелства от минали животи, ключови събития, места, където енергията и емоциите са били блокирани и дори разпознаване на хора, които присъстват и в настоящия живот на човека.

По време на регресия е възможно човек да види собствената си смърт в предишен живот.

Добави описание

Какво още може да направите?

Ако идеята за регресия ви звучи интересна, но още не сте сигурни дали бихте опитали, има други начини, чрез които може да се опитате да разберете повече за себе си. На първо място – „оглеждайте се“ за хора, места и неща (вид умение или дори специфична храна), които ви се струват познати. Сънищата са друг начин, който може да ви помогне да се свържете с минали животи. По време на сън подсъзнанието може да ви даде информация, която е свързано с нещо от предишен живот. Това може да бъде особено вярно, ако става въпрос за повтарящи се сънища, които изглеждат напълно реални. Преди да заспите или ако правите медитация, задайте въпрос, свързан с предишен живот. Не е невъзможно да получите отговор на него.

Прочетете още:

Значението на най-разпространените символи в сънищата: Част първа

Значението на най-разпространените символи в сънищата: Част втора

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар