Ред сълзи, ред сополи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кой гласувал, кой не гласувал, всеки сам си знае гражданската съвест, но тази година негласуващите не ходиха много за гъби, защото в гората има мечки стръвници. Така че сигурно повече са били по морето, а някои приятели даже специално се върнаха от морето, за да гласуват, за да имат право следизборно да реват, ако не са доволни от политиците.

Преди изборите най-много реваха като ранени мечки Митов и гербовите марки, че ги репресирал служебният кабинет “като във времената след 9 септември”.

И въобще през цялата кампания ГЕРБ най-много воюваха с президента, служебния кабинет и “комунистическата заплаха”. Това бе странно, тъй като президентът и служебният кабинет не участват в изборите, освен че ги организират. Щом като ГЕРБ видяха в тях най-големия си враг, вероятно предварително са се готвили да ореват честността на изборите, при неблагоприятен за тях резултат.

За краткия си (засега) престой във властта служебният министър Кирил Петков с обидния прякор Харварда се похвали с немска инвестиция – нов завод ще произвежда електроавтомобили в Ловеч. Бившият президент Плевнелиев, който е шеф на т.нар. Автомобилен клъстер, се разсипа от похвали към Кирил Петков – как за толкова малко време свършил толкова много!…

Силно трябва да е ревнал при тези похвали Тулупо ди тути тулупи, който някога бе толкова могъщ, че произведе от Плевнелиев подчемберен президент и всичките похвали бяха за него.

А сега Плевнелиев хвали някакъв си Киро Харварда, отвратително!

Както Чърчил някога си обеща на британските народи “кръв, пот и сълзи”, така и раздялата с Борисов минава с ред сълзи, ред сополи.

А Вие, читателю, за да не плачете горко на морския бряг или на работното място – не забравяйте да си осигурите доставките на нашия печатен орган, защото след този брой идва и голямата ни ретроспективна книжка с най-добрите комикси от последна страница на ПРАС-ПРЕС.

Натрупали сме материал, защото не седнахме да плачем, а рисувахме и продължаваме да го правим всеки ден!

 

Източник: Прас Прес

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар