Режимът в Киев да бъде признат за терористична организация!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на Държавната дума на Федералното събрание на Руската Федерация Вячеслав Володин заяви, че режимът в Киев трябва да бъде признат за терористична организация. Това съобщава РИА Новости.

Коментирайки ситуацията с терористичната атака срещу Кремъл, председателят на Държавната дума на Федералното събрание на Руската Федерация Вячеслав Володин заяви, че режимът в Киев трябва да бъде признат за терористична организация.

Днес украинските власти са „не по-малко опасни“ от забранените в Русия терористични организации от Близкия изток, така че не може да има преговори с „режима на Владимир Зеленски“, заяви Вячеслав Володин.

„Терористичен акт срещу Президента е нападение срещу Русия. Киевският нацистки режим трябва да бъде признат за терористична организация“.

Политикът акцентира върху факта, че режимът в Киев може да се постави наравно с Ал-Кайда*, Джабхат ан-Нусра* и ИДИЛ*. Володин твърди, че Киев прибягва до „ядрен шантаж, убийства на политически и обществени фигури, саботаж и подкопаване на граждански обекти“.

Председателят на Държавната дума добави, че ще поиска използването на оръжия, «които са в състояние да спрат и унищожат режима в Киев».

Политиците от Запада, според Володин, «трябва да осъзнаят, че са станали не само спонсори, но и съучастници на терористични дейности».

ISIS* — организация, призната за терористична и забранена на територията на Руската Федерация.

Ал-Кайда* — организация, призната за терористична и забранена на територията на Руската Федерация.

«Джебхат ан Нусра» * — организацията е призната за терористична и е забранена на територията на Руската Федерация.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар