Режисьорът Тео Ушев към Слави: Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и марш в Учиндол!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През 1997 г. емигрирах в Канада, за да се спася от простащината, пошлостта и арогантността. Не се махнах от немотия. Това беше в пика на мутренските години, чалгата се лееше отвсякъде, а наоколо насилие и простотия. Никой не ми обръщаше внимание, когато протестирах срещу опростачването на ефира и предупреждавах, че това ще е със страшни последици, написа днес в свой пост в социалната мрежа световноизвестният аниматор Теодор Ушев.

 

ТЕОДОР УШЕВ

След 30 години, в които бяпме подложени на масирана и тежка чалга пропаганда, днес берем плодовете на това опростачване, чийто основен проводник беше и си остава Слави Трифонов. Години наред този гологлав варваро-касап заливаше националния ефир с дебелашки шеги, голи таньорки и кръчмарски ритми. А интелектуалци от всякакъв калибър, които би трябвало да издигат културното равнище на нацията ни, се редяха на опашка да седнат на диванчето му и да търпят безмерната му простотия… с едничката заветна цел да са в ефир и имената им да са в обръщение. Слави Трифонов превърна арогантното мутренско поведение и чалгата в норма. И сега всички страдаме от това.

Сега същият този нелеп субект (по-нелеп и от Борисов) щял да реди правителство. Не ме интересува какви експерти е привлякъл в бъсещия си кабинет Слави Трифонов. Ако правителството му бъде избрано, ще съм първият протестиращ на площата, който ще извика: Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и музиканти и марш в селската кръчма на Учиндол, където ви е мястото, пише световнопризнаят режисьор.

Теодор Ушев е носител на редица световни награди, сред които „Златен глобус“ и Сезар, бил е номиниран за „Оскар“. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар