РЕЗИЛ! ГЕРБ строши тъпомера с писмо до Цачева!

България, Общество, Политика
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

цветановПо повод на рождения ден на Цветан Цветанов, който днес навършва 51 години, в личния профил на бившия вътрешен министър в социалнта мрежа се появиха снимки от събитието в парламента. На кадрите се виждат усмихнатите лица на съпартийците на Цветанов, както и огромна торта със свещички, на които вместо цифрата “51”, шеговито се мъдри “15”.

Черешката на тортата, обаче се оказа писмото от парламентарната група на ГЕРБ до председателя на НС Цецка Цачева, в което групата ходатайства на Цветанов отсъствие от пленарна зала.

Публикуваме текста на писмото без редакторска намеса:

“Уважаема г-жо председател,

Моля да бъдЕ освободен от пленарно заседание и парламентарен контрол на 8 април 2016 г., ПОРАДИ СИСТЕМЕН НЕДОСТИГ НА ВРЕМЕ ЗА БЛИЗКИТЕ НА СЪРЦЕТО МУ ХОРА, поради непрекъснат рецидив на прекомерна ангажираност с проблемите на структурата на партията и парламентарната група, поради летящите му апостолски ангажименти и плътната камара на хорски тегоби и призиви за помощ, под която пребивава НАШИЯТ ОБИЧАН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ПП ГЕРБ – г-н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, по повод тачения от всички нас празник, неговия рожден ден!”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар