Реклама на изтребител в Дир.бг! Някоя домакиня за пералнята ли ще си го купува :) Или как се завземат медии за да ни окрадат 3 млрд

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Сигурно на всички ни е ясно, че изтребител, или какъвто и да било самолет, не е масова стока, която да се рекламира в сайтове и телевизии.

Това не е прах за пране или “памперс”, който да зависи от милионни продажби на дребно. Самолетът е скъпа едра стока, зависеща от преговори, а често и от подкупи.

И именно това виждаме на един от водещите Интернет портали. Изкупуване на медия, с цел прокарване на пропаганда. Реклама на Ф-16 с банери 🙂

И всичко е толкова идиотско. Как може по толкова очеваден начин да купуваш журналисти? Ами намери някой посредник, дай парите на производител на лютеница, и той да пусне рекламата.
И пак ще пишат за теб, и ще си вземеш 3-те милиарда.

А и Дир.бг очевидно не им липсва идиотщина. Ще вземат сега парите, но ще се съсипят като авторитет. Вече са в списъка на всички сайтове и медии, които се спонсорират от Сорос, Америка за България, Посолството, Конрад Аденауер, и всички други подривни организации, които са се превърнали едва ли не в проклятие.
Докоснеш ли се до тях, край с теб…

А Дир.бг беше една от легендите на ранния Интернет. Един от първопроходците…
източник: https://fatal-mediabg.blogspot.com/2019/03/3_28.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар