Ренегатът Биков за Цветанов преди: Виждам го в затвора. Сега – изключително авторитетен е

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Смятаме, че скандалите с апартаментите ще бъдат разгледани в детайл и ще бъде взето правилното решение.

Припомняме ви, че през 2013 година същият Тома Биков в качеството си на водач на листата на ДБГ  заяви по адрес на Цветанов: “Виждам следното бъдеще за Цветан Цветанов: да ходи на разпити в прокуратурата, после на съдебната скамейка и после в затвора”. Сега, обаче запя друга песен:

 

Цветанов е втория човек в ГЕРБ, той е изключително авторитетен в партията.  Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков в сутрешния блок на Нова телевизия. Очаквано той го защити.

 

“Една строителна компания би могла да даде отстъпка на политик. За самата фирма ще е реклама, че даден политик е закупил техен апартамент”, каза още той.

“Надявам се, че няма поправки в законите, за да се закупи един апартамент на по-ниска цена. ГЕРБ сме вътрешно концентрирани върху дефектите си, така че ще решим всички проблеми”, допълни Биков.

 

“Апартамент не се купува за 1 ден. Не мисля, че Цветан Цветанов би дал облаги на дадена фирма, за да му продадат по-евтин апартамент”, коментира депутатът от ГЕРБ.

“От ГЕРБ ще докажем своята невинност”, предположи още Биков.

“Не съм навътре във финансите на Цецка Цачева, но тя не е човек с ниски доходи. Тя сигурно е имала спестявания и на 100% е продала имоти в Плевен, за да си закупи апартамент в София”, завърши Тома Биков.

Frognews

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар