Ренета Инджова с РАЗБИВАЩ Коментар: Ясно е – Територията се ПРОЧИСТВА от Население!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Извънредните ситуации подобни на тази с умъртвяването на животни в няколко села в Южна България показва, че има огромна пропаст между държавата и хората, а голямото разстояние между управляващи и население не е от скоро“.

Това е мнението на бившия служебен премиер на България Ренета Инджова.

Тя допълни, че хора като баба Дора, която брани животните си, изразяват гнева на цялото население, който идва от бездействието на институциите.

„У населението остана впечатлението, че едни еничари ходят из страната и убиват поголовно животни, даже някои дегизирани като ветеринари“, каза Ренета Инджова в студиото на „България сутрин“.

Тя беше категорична, че няма как да съществува рационален смисъл за цялата тази акция, въпреки опитите да се предаде такъв. Бившият служебен премиер настоя, че причина за това е, че институции не съществуват.

Европейските правила за действие в подобни ситуации също не успяха да успокоят животновъдите. Шест месеца бяха у нас, а така и не се поитересуваха от българските проблеми. Европейският съюз се интересува до толкова, че да има удобно правителство в конкретната държава и дотам.

„Икономическите последствия от този погром върху животновъдството ще бъдат необозрими“, предупреди Инджова. По думите ѝна тази територия се развиват множество и все пагубни схеми.

„Територията се прочиства от население. Ясно е, че тя е като експериментално поле за унищожение“, каза Инджова пред Bulgaria ON AIR.

Източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар