Ренета Инджова: Целта на ГЕРБ е да Унищожат Населението на България!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият служебен премиер Ренета Инджова изригна срещу поредното поскъпване на природния газ, парното и топлата вода.

Българската икономика няма как да издържи на установилата се вече практика на всеки три месеца цените да скачат. Очаквам в най-скоро време България да обяви фалит!

КЕВР и НАП са превърнати в рекетьори – по нищо не се различава от ало- измамниците и мутрите, категорична е Инджова. Властта ги притиска да ни искат все повече и повече пари. Така ГЕРБ се надяват да запълни държавния дефицитит… който се е превърнал в бездна и кънти на кухо. А ние всеки път примиренчески се съгласяваме, без изобщо да знаем какво се случва с парите ни и дали се разходват по предназначение.

„ГЕРБ седят на власт, само за да събират все повече и повече пари от народа. Те са бирници, а не управници. Работят по спуснат им от Вашингтон механизъм за биологично унищожаване на населението!“, коментира Ренета Инджова.

След като наскоро властта вдигна заплатите на държавната администрация, България се превърна в единствената страна в света, където заплащането в бюджетния сектор е по- високо от това в частния. Но дори това увеличение е условно. То е за да компенсира увеличението на газта и здравните вноски.

Истината е, че държавата няма резерви от които да плаща увеличените заплати на държавните си служители. Затова вероятно съвсем скоро отново ще тегли външен заем. Всички пари от данъци отиват за покриване на стари задължения от кражби и липси, затова и няма как да се събере наличност, коментира също Инджова.

Тя е сигурна, че и тази зима българите няма да намерят сили за улични протести. Населението ще е тотално смазано от сегашното увеличение и от новия скок в цените, който се очаква в края на годината, категорична е Инджова.

Според нея няма как правителството на ГЕРБ да се свали чрез улични протести. Мултинационалните лобита от Вашингтон и Брюксел, които командват дистанционно марионетката си Борисов, са много силни и няма да го позволят. Това може да се случи само чрез промяна на геополитическото статукво. Което преминава през задължителна победа на Доналд Тръмп в борбата му с Глобализма и неолиберализма вътре в САЩ и в ЕС. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар