Ретрограден Меркурий: 9 септември – 2 октомври. Как ще ви се отрази според зодията?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако се чувствате по-уморени от обикновени, леко объркани и сякаш се налага да работите в пъти по-упорито, за да свършите нещо, вероятно усещате влиянието на приближаващия Ретрограден Меркурий.

Ретрограден Меркурий: 9 септември - 2 октомври. Как ще ви се отрази според зодията?
 © iStock

Ретроградният Меркурий е явление, при което планетата сякаш се движи назад. Почитателите на астрологията свързват този период, който се случва 3-4 пъти годишно, с проблеми с комуникацията, трудности в изпълнение на задачите и общи трудности при извършването на ежедневни дейности.Поредният Ретрограден Меркурий за 2022 година започва на 9 септември и ще продължи до 2 октомври.


Вижте как ще се отрази Ретроградният Меркурий на различните зодии.

 

Овен

Пригответе се за задълбочаване на връзки от различните аспекти на живота си. Сега е време да направите равносметка и да разберете какви са разбиранията ви за хармония, разбирателство и отношения с останалите. Ще си припомните усещането за минали разочарования, което ще ви залее неочаквано. В цялата тази объркана ситуация ще претърпите трансформация и душевно лечение. Ще откриете една своя нова, по-добра страна. В средата на периода на Ретрограден Меркурий ще усетите объркване и проблеми с организацията. Но именно тогава ще се мобилизирате и реорганизирате, за да се превърнете в една по-добра своя версия.

 

Телец

За вас периода на Ретрограден Меркурий ще е време да си обърнете внимание. Ще преосмислите начина, по който се храните и спортувате, как се грижите за тялото и ума си, как си почивате и как работите. Ще прецените какво да оставите в миналото и с какво да продължите. В средата на периода Ретрограден Меркурий ще обърнете специално внимание на романтиката в живота си. Как обичате и как ви обичат, как се грижите за половинката си и какво получавате като внимание. Ако не сте щастливи във връзката си, сега е подходящ период да сложите край и да откриете нещо по-добро за себе си.

ПРОВЕРЕТЕ: Коя планета управлява зодията ви и какво означава?

 

Близнаци

Вие сте сред зодиакалните знаци, които най-силно ще се повлияят от периода на Ретрограден Меркурий. Началото ще е особено трудно за вас и ще се отрази на усещането за романтика и страст в отношенията с половинката. Възможни са проблеми с творческата ви страна. За да сте отново в стихията, завърнете се към стара любов – забравено хоби, посещение на любимо кътче от своето минало. Така най-лесно ще преоткриете артистичната си страна. Около средата на периода очаквайте трудности, свързани с близки и далечни роднини. Пазете се от конфликти, свързани с отдавна забравени и потулени семейни драми.

 

Рак

Периодът на Ретрограден Меркурий ще премине под знака на хаоса за вас. Заобиколени сте от купища несвършени задачи, времето се изплъзва между пръстите ви, сякаш гоните недостижими крайни срокове. Най-големи трудности срещате у дома, макар там да се чувствате и най-комфортно. Очаквайте възраждането на стари и позабравени семейни вражди, които ще ви изнервят до краен предел. Около средата на периода ще се сблъскате с дребни проблеми с комуникацията и неразбирателство на работното място. Опитайте да контролирате емоциите си и да не се поддавате на стреса.

баланс дзен

 

Лъв

Мислете. Мислете дълго, преди да говорите. В противен случай ви очакват доста неприятности в периода на Ретрограден Меркурий. Бъдете деликатни, когато говорите. Мислете пред кого се изказвате и как това би било разбрано от отсрещната страна. през целия период очаквайте подобни трудности, проблеми и дори конфликти. Около средата на Ретроградния Меркурий ви очакват големи разходи. Помислете какви са възможностите  ви, какво можете да си позволите и какво е добре да отложите. 

 

Дева

Навлизате в продължителен период на премисляне. Обръщате поглед навътре и преосмисляте ценностите си. В периода на Ретрограден Меркурий очаквайте проблеми със самочувствието. Чувствате се изгубени. Изпълнени сте с емоции, които сякаш са ви блокирали енергийно. Дори в края на периода ще чувствате трудности. Но пък ще преосмислите начина, по който изразявате себе си. Ще си дадете прошка за допуснати грешки и ще си обещаете, че няма да се повторят. Дайте си нещо, което няма да получите от хората около себе си – опрощение и разбиране.

Добави описание

 

Скорпион

В периода на Ретрограден Меркурий очаквайте сериозни трудности, най-вече свързани с психиката ви. Вътрешни борби, желание за промяна и трудни решения ви очакват през цялото време. Решителността ви е разколебана, но помнете, че с малки стъпки ще постигнете повече, отколкото с рисковани действия. Дайте си време за почивка, заминете на ваканция, ако имате тази възможност. Когато се откъснете от ежедневието и обичайната среда, ще вземете по-правилни и осъзнати решения. В средата на периода ще имате неочаквана среща с хора от своето минало. Не бързайте да ги отхвърляте, дайте шанс на отношенията си и проверете дали все още имате сходни ценности и виждания за живота.

 

Стрелец

Чувствате се самотни и неразбрани. Вътрешно усещане, което не е задължително провокирано от обкръжението ви. Изпитвате проблеми с комуникацията, дори с най-близките си хора. Това чувство ще премине с времето. Дайте си почивка. Възможно е да подновите контакти с хора от своето близко минало. Но предвид дупката, в която сте, отложете срещите и почакайте Ретроградният Меркурий да отмине. Около средата на периода ви очакват грешки на работното място или резултатите от грешки, допуснати преди време. Потърсете помощ от шефовете си и поискайте шанс да се поправите. 

Добави описание

 

Козирог

В периода на Ретрограден Меркурий бъдете нащрек в професионален план. Каквито и планове да сте имали, едва ли ще се реализират напълно. Потърсете нестандартни решения на обичайните проблеми. Заемете се сами с изпълнението на задачите и не разчитайте на помощ от други хора. Ако се замислите, ще установите, че това не ви се случва за пръв път и че всъщност и преди сте се сблъсквали с подобни трудности. Около средата на периода ще се върнете към нещо познато, но забравено. То ще промени начина ви на мислене и ще ви помогне да откриете баланса, за който така жадувате.

 

Водолей

Чувствате се объркани и сякаш изгубени. В личен и професионален план сте изправени през важни избори. Трудно взимате решения и всеки път ви се струва неправилен. Позволете си да експериментирате и слушайте интуицията, а не разума си. В средата на периода ще ви залеят съвсем различни емоции. Ще сте тъжни и унили, ще мислите за нещо от своето минало, което сте изгубили – буквално или метафорично. Дайте време на емоциите да се уталожат, преди да се впуснете в нещо ново.

Добави описание

Риби

Време за равносметка. На първо място добре ще преосмислите финансите си – как и за какво харчите, колко печелите, предстоят ли ви големи разходи, за които трябва да се подготвите. В периода на Ретрограден Меркурий също така ще трябва да се примирите и да оставите някои неща в миналото, за да продължите напред  – и в буквалния, и в преносния смисъл. Около средата на периода очаквайте развитие по отдавна забравен въпрос. Всичко това ще ви помогне да разбирате по-добре себе си и да направите някои така нужни промени, за да сте по-добър човек – за себе си и близките си. 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар