Ретроградна Венера какво да очакваме?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Планетата на любовта, както сме свикнали да наричаме Венера, ще премине в ретроградна фаза само след няколко дни. Какво влияние ще има това върху нас и нашия живот?

Венера
Венера © iStock

Ретроградният период на Венера в знака на Козирог започва на 19-ти декември и ще завърши на 29-ти януари 2022 година. Сенчестият период (преди и след ретроградността на Венера) обаче вече е стартирал от 17-ти ноември и ще продължи до 1-ви март 2022 година. Венера е планетата, която се свързва с любовта и ценностите, ето защо нейните ретроградни периоди са време, в което всеки човек преосмисля какво и кого цени.

Много астролози определят ретроградната Венера като период, неподходящ за сключване на брак или започване на нова връзка. Големите финансови вложения също не се препоръчват.

Ретроградните цикли на Венера са подходящи за създаване на финансови планове и за преосмисляне на личните взаимоотношения. Предприемането на конкретни действия обаче не се препоръчва, докато Венера не стане отново директна.

Тъй като Венера управлява красотата и естетиката, по време на ретроградна Венера е добре да се избягват медицински процедури, свързани с външния вид.

Ретроградна Венера и любовта

Що се отнася до любовта, ретроградният период на Венера може да доведе до завръщането на стари любови или приятели, както и до приключването на връзки. Ако връзката е стъпила върху нестабилни основни, това може да стане особено ясно по време на този период. Стабилните връзки от друга страна, ще „оцелеят“, независимо от появилите се препятствия през това време. При ретроградна Венера в Козирог страхът от отхвърляне може да бъде много засилен.

Възможно е също така да се замислите дали дадени отношения допринасят за постигането на вашите цели или напротив – те са само пречка за вас. Ретроградната Венера е време, през което сякаш сте призовани да се справите с проблемите във взаимоотношенията ви – особено тези, които носите от миналото. Не е изключено да възникнат събития, които изглеждат съдбовни и предопределени. Привързаността е по-трудно да бъде изразена по един естествен и спонтанен начин.

Добави описание

По време на ретроградната Венера хората със силен Козирог в своята карта могат да бъдат по-интроспективни и дистанцирани. Всички хора обаче ще бъдат в контакт със своите по-дълбоки и не толкова очевидни нужди и желания. Ето защо ретроградната Венера е период за преоценка на взаимоотношенията. Най-добре е обаче големите решения да бъдат взети, след като Венера отново стане директна – 29-ти януари 2022 година или още по-подходящо – след 1-ви март 2022 година.

Ретроградна Венера и финанси

Що се отнася до парите, финансите и притежанията, опитайте се да се въздържате от големи покупки и финансови решения по време на ретроградната Венера. Отложете купуването на нов дом или кола, защото след като Венера стане директна, по някакъв начин може да съжалявате за своето решение. По време на този период може да правите планове и да набелязвате „цели“, но оставете осъществяването им за по-късно.

Прочетете още:

Планирайте седмицата си спрямо енергията на планетите

ПРОВЕРЕТЕ: Коя планета управлява зодията ви и какво означава?

Знаете ли, че денят на раждане определя характера ви?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар