Реформаторите в СОС: Иванчева дa подаде оставка – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вотът на доверие към Иванчева от страна на гражданите е изчерпан, както и толерансът от наша страна. Това е пореден сигнал, че тя трябва да се върне към предишната си професия. Това обяви общинският съветник от ДБГ и Реформаторския блок Стефан Марков. Той припомни, че Иванчева няма внесен нито доклад за дейността си като кмет на район Младост вече 7 месеца.

Работата на районен кмет не е да лежи пред багери, за да си прави евтин ПР, а да намира решения за проблемите на гражданите, коментира Марков.

Повод за исканата оставка от страна на Марков са редица сигнали за бездействие от страна на районния кмет. Има стотици преписки, които се бавят със седмици сигнализират хора от администрацията. Иванчева не приема нито хора от администрацията си, нито родители и директори.

Като пример той посочи сигнали от родители, които са търсили Иванчева по повод теч и лошо състояние в кухненско помещение в 189 детска градина в района и отказът й да се срещне с тях за проблема. Според сигнала изпратен до общинския съветник Иванчева е заключила в кабинета си и отказала среща.

За последната седмица Иванчева уволни един от дългогодишните експерти в районното кметство, само защото е била опонент на изборите, а вчера оставка подаде и заместник-кметът, отбеляза още реформаторът.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар