РЕФОРМА! Народната носия става задължителна училищна униформа за всички – и ученици, и учители!

Развлечение
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аеуя, преатели!

Ридая от щастие и възторг!

Възражда се KLETA MAеKA BALGARQ и ке пребъде – за ужас на масони, илерминати и рептиле! С подмокрени от радост потуре ви съобщавам, че МОН пусна проекто-вариант на учебната програма за 1 – 8 клас на общообразователните училища за идващата учебна година!

Детайлите още са в процес на изясняване, но основното е решено: народната носия става задължителна училищна униформа за всички – и ученици, и учители.

Изключение ще се прави само за дните от 1 януари до 30 март, когато по желание може да се носи и кукерски костюм.

Задължителни стават и народните танци, но пък за сметка на това от програмата отпадат 9/10 от материала по география, история, биология и т.н. – все пак знае се, че животът е създаден от прабългарите, а светът се простира между трите морета, така че е напълно неоправдано с подобни предмети да се губи времето на децата – време, в което биха могли да тропнат едно хоро за здраве и берекет.

С тоя амбициозен проект МОН възнамерява да издигне България до световен лидер в създаването на перспективни, експертни кадри във всяка една област на човешкото познание – какъвто всъщност сме и сега.

С подобна инициатива излиза и Министерството на труда и социалната политика, което препоръчва на регионалните поделения на Бюрото по труда да въведат в най-кратки срокове курсове за преквалификация по гайдарство, варене на ракия и хоро.

Няма как тия добри новини да не са началото на едно величествено и окончателно ебаване на пичката мила лелина на целия 1300 – вековен коптор…

Ангел Влахов, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар