Решено! Областните управители ще ни затварят по указания на щаба срещу коронавируса!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов и щаба са измислили най-хитрият начин да затворят цяла България при втората вълна от коронавирус и в същият момент да се измъкват с обяснение, че решението за затваряне на областни центрове и градовете които попадат в тях, не е тяхно, а на областните управители!

 

Изчакайте още малко и ще видите какво ще стане, само да започнат сезона на гриповете и така ще ни набутат отново в къщи и никой няма да може да пътува, че дори няма да ни се вярва, че това е истина. Според щаба, всяка област ще решава за себе си, дали да се затваря или не, заради коронавируса, но всъщност точно щаба и правителството ще дават такива указания, но те реално ще се изпълняват след заповеди на областните управители.

Така Борисов ще може да се оправдава, че областните управители всъщност сами искат да се затварят областите им, защото се страхуват от пандемията, но реално пак той ще затваря България, защото тези хора са назначени по местата им, лично от него.

Схемата е измислена много хитро този път и за да се премине от една област в друга ще представяме дори тест за коронавирус в който трябва да пише, че е отрицателен. КПП та ще има между областите, не около всеки по -голям град!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар