Рицарят на бял кон идва! Кирил Петков става премиер още през ноември

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министърът на икономиката Кирил Петков е новият рицар на бял кон, който трябва да оправи България. Това ще стане само след 2 месеца, пише „24 часа“, цитиран от Флагман.

Оказва се, че Петков ще се включи към партията „МИР“, тъй като няма време да извърви целия политически път на една нова своя партия, за да участва още на следващите парламентарни избори. Ето защо той ще „яхне“ готова вече формация, която е много близка до президента Румен Радев.

Предвижданията още отсега са, че Кирил Петков ще спечели изборите, макар да участва в тях за първи път. Очаква се той да се пребори с „Има такъв народ“ и ГЕРБ, а за да управлява, да се коалира с „Демократична, България“ и „Изправи се! Ние идваме“.

Има и друга партия, която желае да привлече Петков в редиците си. Това е „Нова алтернатива“, която се надява, че по този начин ще прокара идеите си в обществото.

В момента възпитаникът на „Харвард“ избира между двете партии и не е сигурен коя е по-близка до неговите убеждения. Сигурен е обаче в екипа, който ще работи с него. Това са настоящият министър на финансите Асен Василев и министърът на образованието проф. Николай Денков. Президентът Румен Радев ще подкрепя този кабинет неофициално, тъй като трябва да е безпартиен, но най-вероятно и той самият ще участва в доста от решенията за бъдещето на България.

Кирил Петков определя себе си като човек с десни убеждения, но самият той разкри наскоро, че когато става дума за доходите на обикновения човек, ще води социална политика и настоява за незабавно покачване на пенсиите и заплатите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар