Ричард Величков: С принцеса Калина тренираме редовно и ни личи! – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Във връзка с много публикации по отношение на външния вид на княгина Калина и мускулетото тяло, което е оформила в последно време, коментар по темата направи и нейният фитнес треньор.

Ричард Величков споделя:

“С принцеса Калина тренираме редовно и ни личи!

Преди да започнем да съдим някого, трябва да погледнем себе си. Винаги казваме, че човек трябва да бъде автентичен, а когато той е, започваме да го критикуваме. А ако се огледаме в себе си и сме изискващи към нас самите и влагаме енергията си в развитието ни – ще бъдем по-щастливи, по-пълноценни, по-добри.

Не позволявайте на негативната енергия да влияе на качеството ти на живот. Когато ние я излъчваме, тя се връща при нас”

А няколко дни по-късно добави:

“Сигурно и аз с последните си постове ви се струвам странен, но това няма никакво значение – за мен. Сега се чувствам в пъти по-щастлив, правя това, което искам и се наслаждавам на момента точно тук и сега.

Ще го свържа и с вчерашния си пост с Принцеса Калина Сакскобургготска, след като прегледах и google, дори и в чужбина се коментира, че тя била много натренирана – защо само съдим хората, аз лично подкрепям и я поздравявам за нейния избор, да живее здравословно и да тренира – няма по-хубаво от това!

Много често съдим хората без да ги познаваме, съдим ги спрямо собствения си филтър, но не е редно, вие знаете ли, че Калина и Китин Муньос, се държат толкова възпитано, любезно и дружелюбно с всеки, който ги заговори. Много е лесно и приятно общуването с тях.

Също така сигурно не знаете, че идват със супер нормална кола, а съм сигурен, че могат да карат и последен модел луксозен автомобил, но не, те са избрали да живеят нормално, да бъдат нормални и щастливи, не да живеят за хората.

Това не се спомена при катастрофата, веднага започнахме да ги съдим, без дори да е навредила физически на никого,защото е Принцеса Калина. А всеки, който отмена човешки живот – без да е пил, дори на пешеходна пътека, бива забравен бързо… защо?

Нека не съдим, нека не бъдем лоши, просто намерете това, което ви прави щастливи. Без да ви притеснява мнението на хората. Нека бъдем добри!

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар