Роби на Бойко, купихте ли си винетки? Сега се запитайте защо.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наш читател ни изпрати писмо публикуваме го без редакторска намеса.

“Здравейте, отидох да си купя винетка и малко след това ми се наложи да пътувам от гр. Малко Търново към гр. Царево област Бургас.

Попадайки на невероятната гледка как се ремонтира пътя пред очите ми, направо онемях.

Най – често задаваният въпрос за мен през този ден беше, за какво изобщо си я купих тази Винетка и това ли заслужавам да се подиграват пред очите ми.

Съжалявам цялата нация, че сме такива заспали хора и вместо да откажем да им купуваме Винетките докато не си оправят пътищата, ние се страхуваме и търпим гаврата на управляващите без значение от коя партия са, браво на хората, които не се страхуват да си отстояват правата и не се примиряват и не прекланят глава пред системата.

Години наред тук ни лъжат, че ще ни оправят този път сами виждате как го оправят.”

Пътят Царево – Малко Търново се ремонтира на думи от далечната вече 2009 година и всяка година се отлага за следващата, състоянието му е критично като свлачища и дупки с размерите на малки футболни вратички са си почти на всеки пет километра по трасето.

Хората от години негодуват, но това не пречи на управляващите да им обещават почти всяка година, че нещо ще се промени и после да забравят обещанията си.

Пътя е част от републиканската пътна мрежа и трябва да се поддържа от АПИ – интересно дали както се поддържа на снимката, пише в закона. И между другото пътната маркировка по този път отдавна е мираж.

Но пък ти задължително трябва да имаш Винетка за да пътуваш по него, ако не искаш да си нарушител на закона.

Но пък да си купиш Винетка не е оф роуд приключение като това да пътуваш по разбитите български “поддържани” с парите от Винетки пътища.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар