Цензура

Робски контрол: Властта в България ще изключи руските телевизионни канали

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
На вчерашната пресконференция на Путин и Лукашенко бяха поставени акценти, които дават основание да се направят следните няколко извода.
Първо, Съюзната държава Русия-Беларус е факт. Наблюдава се пълна координация между военните и силови структури на двете страни. Икономиките на Русия и Беларус работят в пълна синергия.
Второ, изведено бе на преден план понятието «триединен народ» за руснаци, белоруси и украинци, което има мощна геополитическа проекция.
Трето, Лукашенко нарече събитията в Буча » психологическа операция, проведена от британците». И заяви, че белоруските специални служби имат доказателства, които са предадени на Путин.
Четвърто, Москва прави ясно разграничение между «англосаксонци» и «европейци». ЕС в този момент се ръководи от Борис Джонсън, който няма нищо общо с Брюксел и Жозеп Борел от Брюксел, който е назначен, а не избран.
Пето, вероятност към момента за успешни мирни преговори няма. Ще бъде проведена втората фаза на военната операция с паралелна интрига при развитие на драмата с блокираните чужди офицери в Мариупол.
Считам, че плавно американците преориентират своето внимание преди всичко към конфликта с Китай в Азия.
А на британците им е делегирано правото от САЩ да ръководят континентална Европа.
На преден план все по-често излиза Борис Джонсън, а Макрон и Шолц се задоволяват с ролите на изпълнители на англосаксонската геостратегия. НАТО изпраща на Киев старо оръжие, което го утилизира заедно с армията на Украйна. Германските танкове «Леопард-1» са производство 1968 г.
Британските противокорабни ракети са снети от въоръжение през 2020 г.
Путин продължава да държи отворена вратата към европейските индустриалци, които загиват без руските енергийни суровини.
Неговата цел е «западните олигарси» да свалят от власт сегашния европейски управляващ елит, който е зависим и безсубектен.
Към края на годината най-вероятно ще появи социално напрежение в Европа в резултат на силни смущения във веригите за снабдяване с хранителни продукти.
Задава се глад в Африка и Азия.
В Египет вече се раздадоха първите тревожни сигнали. Някои експерти предвиждат в края на 2022 г. бежанска вълна от 7-9 млн. човека към Стария континент, който ще изпадне в дълбока рецесия.
Антируската кампания ще се задълбочи и много вероятно в България да бъдат изключени руските телевизионни канали.
Това ще даде бизнес на българските фирми, които монтират сателитни антени.
Най-агресивни към Русия на Балканите са Румъния и Хърватия.
Румънците изпратиха, по данни на руското разузнаване, военен екип с техническо оборудване в околностите на Одеса, който да следи руските кораби в Черно море.
Загреб присъства в битките срещу хората на Шойгу в Украйна с 200 наемници.
Печеливши икономики в резултат на събитията в Украйна ще бъдат тези на САЩ (преди всичко ВПК), Китай, Индия, Виетнам и Турция.
Южна Корея и Япония вече ползват работещи схеми за избягване на санкциите и продължатат икономическите си връзки с Русия.
Летището в Истанбул придоби глобална проекция.
Очаква се бум на руски туристи в турските курортни центрове през лятото.
У нас заедно с настъпването на пролетта замириса отново на предсрочни парламентарни избори.
Боян Чуков

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар