Родени на границата между две зодии – каква енергия носите?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Родените между два зодиакални знака обикновено притежават черти и от двете зодии. Ако и вие сте така, може би се оприличавате ту на едната, ту на другата зодия.

Родени на границата между две зодии - каква енергия носите?
 © iStock’

Ако сте родени в последните или първите дни на даден зодиакален знак, се казва, че сте на границата или на върха на зодиите. Вие имате от енергията и на двете зодии.

 

Родени на границата между зодия Козирог и зодия Водолей

(16 – 22 януари)

Връх на Мистерията

Вие сте родени между две противоположни зодии. От една страна е мистериозният и загадъчен Водолей, от друга – прагматичният Козирог. В зависимост от настроението си, вие сте или много общителни, или твърде сдържани. Следвате логиката, но успявате да отстъпите крачка назад и да видите ситуацията от разстояние. Амбициозни сте и след като съберете нужните аргументи, лесно взимате решение.

 

Родени на границата между зодия Водолей и зодия Риби

(15 – 21 февруари)

Връх на Чувствителността

Ако сте родени между тези зодии, то вие сте много чувствителни. Гледате на света по различен начин от останалите, но често песимизмът надделява. Често обръщате поглед навътре и имате склонност да се затваряте. Понякога преминавате през мечтателни периоди, в които сякаш не сте на този свят и се нуждаете от нечия помощ, за да се върнете в реалността.

 

Родени на границата между зодия Риби и зодия Овен

(17 – 23 март)

Връх на Прераждането

Вие сте силни и състрадателни. Постигате целите си лесно и винаги взимате предвид чувствата на околните. Съобразителни сте, но понякога ставате нетърпеливи и това може да ви попречи. Трябва да поработите върху тактичността си и сдържането на нервите.

 

Родени на границата между зодия Овен и зодия Телец

(16 – 22 април)

Връх на Силата

Вие сте сред най-силните представители на зодиака. Безстрашни сте като Овен и силни като Телец. Родени сте с лидерски качества. Работите и ръководите бързо и безкомпромисно. 

 

зодии

 

Родени на границата между зодия Телец и зодия Близнаци

(17 – 23 май)

Връх на Енергията

Вие притежавате чара на Близнаците и силата на Телеца. Общителни сте и лесно намирате приятели. Когато си набележите цел, работите бързо в посока изпълнението ѝ. Следвате логиката да ви води и рядко се оставяте на емоциите да ви завладеят.

 

Родени на границата между зодия Близнаци и зодия Рак

(17 – 23 юни)

Връх на Магията

Когато сте сами, обичате да флиртувате. Но веднъж отдадете ли се на някого, го обичате и се грижите за него безусловно. Обидчиви сте и се чувствате дълбоко наранени, ако чуете лоша дума от човек, на когото държите. Понякога са ви нужни месеци, за да простите и най-дребната обида. 

 

Родени на границата между зодия Рак и зодия Лъв

(19- 25  юли)

Връх на Крайностите

Имате склонност да превръщате дори най-дребните проблеми в драма. Добрата новина е, че този принцип прилагате и за позитивното в живота си. Дори най-малките победи празнувате като нещо голямо. Вие сте човек на крайностите – и в хубавото, и в лошото.

 

Родени на границата между зодия Лъв и зодия Дева

(19 – 25 август)

Връх на Лидерството

Вие имате силно изразени лидерски качества, които идват от лъвската ви част. Съчетайте ги със земната природа на Девата и имате идеалния ръководител – лидер, който разбира всички около себе си. Перфекционист сте и изпипвате всичко до последния детайл.

 

зодии

 

Родени на границата между зодия Дева и зодия Везни

(19 – 25 септември)

Връх на Красивото

Вие сте от хората, които първо мислят, после действат. Логиката ръководи живота ви. Грижовни сте и това е едно от най-ценните ви качества. В същото време сте “взели” част от нерешителността на Везните и интровертността на Девите. 

 

Родени на границата между зодия Везни и зодия Скорпион

(19 – 25 октомври)

Връх на Драмата

Вие сте чаровници и умеете да омаете всеки само с няколко думи. Понякога сте нерешителни, но ако обстоятелствата ви принудят, бързо ще вземете нещата в свои ръце. Когато се захванете с нещо, сте прецизни, макар и често да се оплаквате. Имате склонност да сте цинични, ако се чувствате притиснати в ъгъла.

 

Родени на границата между зодия Скорпион и зодия Стрелец

(18 – 24 ноември)

Връх на Революцията

Вие сте хора с много силна вътрешна мотивация. Носите много от напрежението на Скорпиона. Трудно постигате баланс в живота, но фокусирате ли се върху дадена задача, я изпълнявате както ви се каже. Не понасяте критики.

 

Родени на границата между зодия Стрелец и зодия Козирог

(18 – 24 декември)

Връх на Пророчеството

Вие сте от хората, които обожават да мечтаят. Правите си планове, осмисляте идеите си и след това съставяте подробен план как да ги реализирате. За вас е важно да знаете всяка стъпка – каква ще е и къде ще ви отведе. От Стрелеца сте взели оптимизма, който ви дава сили да продължите дори когато нещо не върви.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар