Родители бесни: Спрете рекламата на Jumbo, която разплака стотици български семейства преди Коледа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това е истинската Коледа за тях, истинската болка на децата, от която някой се опитва да изкара пари.

В интернет тръгна петиция за спиране на коледната реклама на магазин „Джъмбо”, която разплака стотици български семейства с внушенията, които прави. Вместо да е весела и жизнерадостна, тя е тъжна и показва реалността за много човешки съдби преди празниците. Но това ли е начинът да продаваме играчки, питат майките? Рекламата, в която бащата моряк Христо плаче и обяснява на сина си какво му е купил за Коледа, но няма да успее да си дойде, съкруши много бургаски семейства и не само… Това е истинската Коледа за тях, истинската болка, от която някой се опитва да изкара пари. Дали е маркетингов трик и дали работи, не можем да кажем, но много майки са бесни, защото „Джъмбо” вместо да зарадва малчуганите, ги разплака преди празниците.

В групата „Мамите на Бургас” вече тече разгорещена дискусия, пусната е и петиция за спирането на рекламата.

„Седмица преди Коледа, детето ми плаче, защото баща й е на кораб. И не само, че плаче, когато гледа рекламата, ами и като се сети. Чудесно коледно настроение създадоха от Джъмбо”, пише  бургаска майка.

„Всеки път ми се насълзяват очите, като я гледам, а си представям дечицата, които няма да са с родителите си на Коледа (няма значение баща или майка). Ужасна е!!!”, добавя друга.

„Мъжът ми също пътува по кораби… Разбирам ви напълно… Сърцето ми се къса, като я пуснат тази  „гениална” реклама. Това е пълна гавра! Що за коледно настроение”, пита бургаска майка.

Дали родителят е на кораб, дали е в чужбина, или по каквато и да е причина не е при семейството си на Рождество, факт е, че от това ги боли най-много децата. Затова бургаските майки започнаха петицията и посъветваха експертите, които са измислили тази реклама, за да продадат повече играчки, да си скъсат дипломите и завинаги да се оттеглят от професията.

Ето и петицията: ЗА спирането на “коледната” реклама на Джъмбо!

 

В категории: Животът

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар