Роналдо: Тен Хаг ме провокира, унижиха ме, като ме наказаха за три дена – Футбол свят – Англия

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нова серия от скандалното интервю на Кристиано Роналдо с Пиърс Морган излезна наяве. Португалската звезда взриви футболния свят, след като каза изключително силни думи и отправи критики към множество хора в Манчестър Юнайтед, а и извън него.

„Не знам дали съжалявам, че напуснах стадиона, може би да, може би не. Трудно е да кажа на 100%. Да кажем, че съжалявам, но в същото време се чувствам провокиран от треньора, който искаше да ме пусне за три минути. Съжалявам, но не съм такъв играч и знам какво мога да дам на отбора.Емпатията ми към тен Хаг не смятам, че е хубаво чувство. Не мисля, че ме уважава. Той каза, че от респект към моята кариера не ме пусна в мача срещу Манчестър Сити, но после иска да ме вкара за три минути срещу Тотнъм – няма логика. Почувствах се провокиран няколко пъти, затова сме в тази ситуация, защото нямаме уважение един към друг.


Бях много, много, много разочарован от комуникацията с Манчестър Юнайтед. Никога не съм имал проблем с никой треньор или отбор, и после те ме наказаха за три дена. Почувствах се унижен. Попитаха ме вкъщи как най-добрият играч в света е наказан. Добре, съжалявам, извиних се, не съм перфектен, но да ме накажеш за три дена за това, мисля, че е прекалено.

Винаги съм взимал решенията си не от емоционалната страна, но преминаването ми в Манчестър Юнайтед беше може би именно такова. Повече емоционално решение,  отколкото рационално, но беше добре, защото бях щастлив. Опитах се да дам моите съвети и опит, за да помогна на Манчестър Юнайтед да бъде там, където заслужава да е. Когато пристигнах в клуба, винаги съм бил готов да помогна на отбора да прави добри неща, да се състезава с най-добрите, но е неприятно, когато един ден ти „отрежат краката“, сподели португалската звезда.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар