Ронда Раузи не позволява медийни изяви преди двубоя си в UFC 207

Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ронда Раузи и Аманда Нунез не взеха участие в деня за пресконференция преди UFC 207, въпреки че двете оглавяват файт картата на 30 декември.Екипът на Нунез се извини, но съобщи, че тя е болна и пести всички възможни сили, за да оздравее достатъчно до съдбоносния за двете жени ден.

Отсъствието на Ронда от сцената също не остана незабелязано. През април друга ММА звезда не се яви на пресконференцията за UFC 200. Дейна Уайт се справи с нговото неподчинение като го отстрани от юбилейното издание на организацията. Ронда стана свидетел на случващото се с ирландската суперзвезда и когато двамата са се срещнали месец по-късно на снимачната площадка на реклама за Bud Light в Лас Вегас, тя предложила съвет.„Вместо да се опитваш да се справяш с всичко, което се случва наведнъж, просто се опитай да стигнеш до споразумение предварително.” казала тя на Конър.

Олимпийската медалистка по джудо направи същото по време на преговорите си за двубоя в UFC 207. Тя ограничи връзката с репортери и медии до санитарния минимум, като само няколко журналисти с висок статус в средите имаха “зелена светлина” да я интервюират. Кадри с нея се появяваха изключително рядко докато тренира и я видяхме за снимките ѝ изправена срещу Нунез на UFC 205, файт карта, оглавена от Конър Макгрегър.

Цялата тази потайност около бившата UFC шампионка говори, че тя сериозно пресмята всеки свой ход в играта и не оставя нищо на случайностите. След бруталния нокаут, който Холи Холм ѝ нанесе, Ронда трябва да покаже, че все още е достатъчно способна, за да се нарича „Кралицата на ММА” и да докаже, че е една от най-големите звезди не само в Смесените бойни изкуства, но и в света на развлекателния бизнес.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар