“Российская газета” гръмна със сингъла на Устата: Български рапър пусна клип на фона на Кремъл и запя за зависимостта на София от американското посолство (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Едно от най-известните онлайн издания в Русия – “Российская газета” гръмна със статия за новия сингъл на Иван Динев-Устата.

“Свободата на словото” е онлайн от три дни и предизвика истински фурор.

“Популярният български рапър пее за корупцията сред българските власти, пропагандата на неолибералния дневен ред и зависимостта на Софии от американското посолство”, отбелязва руското издание.

За видеото към сингъла Устата и екипът му пътуваха до Москва. Кремъл, както и мавзолея на Ленин присъстват като фон.

Популярният български рап изпълнител Иван Динев засне видеоклип към песента си “Свобода на словото”. В публикуваното видео певицата се разхожда на фона на Кремъл, както и на Европейския парламент в Брюксел и на Народното събрание в София.

“Целият ми зрял живот до този момент мина в периода на този “демократичен преход”, през който не видях хора да боготворят някакви други “евроатлантически ценности”, освен парите”, коментира Динев по повод излизането на сингъла си. В същото време той нарече настоящите западни партньори на балканската република “международни сутеньори”. “Нямам нужда от комплименти на софийски псевдо-интелигенти” и “не съм марионетка” – играе си с думите рапърът”, пише в статията си “Росийская газета”.

Колегите от Москва цитират Устата: “Боли ме е, че Европа се е превърнала в тоалетна, докато нас ни заблуждават, че руснаците много са я закъсали. Обратното е. Тези санкции пречат на нас, не на руснаците”.

Онлайн изданието завършва статията си, като отбелязва, че видеото на Устата е предизвикало бурна реакция в социалните мрежи и е било определено от български медии като “провокативно”.

 

 

 

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар