Руди Гела: Отчаян съм! Кирил, Асен и Лорер не ми говорят!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В петък, 3 ноември, бившият спортен министър Радостин Василев записа поредното си участие в предаването “Евродикоф”, което използва като трибуна за да громи служебния министър на спорта Весела Лечева, която изнесе данни за шокиращи договори за милиони. Пред екипа на Сашо Диков, Руди Гела изплакал: “Отчаян съм!”

Близки на предателя от четата на Слави довериха на ПИК, че той е съсипан от изолацията, в която е изпаднал в парламентарната група на “Продължаваме промяната”. С него не говори вече дори Кирил Петков, който го набута в листите като водач в Габрово, откъдето беше прогонена приятелката на Лена Бориславова Яна Балникова.

Киро и татко му Петко се тресат от страх, че Руди Гела е записвал разговорите си с бившия премиер, провеждани в хола на личния му апартамент в София. Освен това бай Петко е ядосан, че депутатът, влязъл в парламента с изключителната протекция на сина му, често се появява при Сашо Диков, който пък громи така от ефира на телевизията: “Кирил и Асен са объркани, безпомощни и страхливи хора, които правят гаф след гаф, кой от кой по-отвратителен… те са на път да станат жалки”.

Силният човек в ръководството на “Продължаваме промяната” Асен Василев и неговият комшия от луксозния имот на улица “Чаталджа” 3 Даниел Лорер ненавиждат Руди Гела, след като ПИК разкри на 4 юни какви брутални епитети е използвал мургавият службогонец в чат с топ-журналистката Соня Колтуклиева: “Асен Василев никога не може да е премиер. България няма да приеме премиер педераст. Спецов е в Дубай на шопинг за прашки на Асен”.

За Даниел и Виолета Лорер: “Чудя се честно ти казвам. Прости ли са или са нагли и прости. Пълен ужас.”

От “Продължаваме промяната” се отказаха да се борят Радостин Василев да оглави парламентарната комисия за децата, младежта и спорта в 48-я парламент, освен това не му простиха, че въвлече в измислен бутафорен скандал променкаджиите, президентството, ДПС и Весела Лечева. Гневният Асен Василев публично се съгласи с Румен Радев, който заяви пред медиите, че в Народното събрание трябва да се коват закони, а не интриги.

Руди Гела търпи болезнени огорчения и в личния си живот. На 38 години, разведен, той продължава да живее сам, разбягаха се младите хубавици от Спортната палата, на които раздаваше постове и даже договор за 500 000 лева; в забавленията му по чалготеките и Клуб 33 в Студентския град го съпровождат само двама-трима бивши футболисти, а негов постоянен компаньон е бившият му пиар Кирил Веселински, на когото, докато е министър, е плащал около 2 000 лева месечна заплата и допълнително 14 400 лева по граждански договор.

Руди Гела е бъдещ клиент на прокуратурата и КПКОНПИ – срещу него има подадени сигнали от служебния министър Весела Лечева, от бившата депутатка Христинка Иванова, от ИТН-Плевен, от фирмата, стопанисваща спортния комплекс “Диана”.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар