Румен Овчаров: След като почнат да идват американски специалисти у нас, значи нещо искат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
След като почнат да идват американски специалисти у нас, значи нещо искат. Нещо ще трябва да направим. САЩ отдавна се опитват да продават тяхно ядрено гориво за руски реактори. Очевидно ще направят у нас за Козлодуй такъв експеримент.

Това каза Румен Овчаров по БТВ. Ние сме рецидивисти по прекратяване на големи проекти. Докато не почне да тече по тръбата газ, всичко е възможно.  Забавяне на строежа на газопровода „Турски поток“ очевидно има. По нея няма да протече газ и до май следващата година. Според мен Путин лежерно предупреди България. България не пречи при неразбирателство между Русия и Украйна. Дания забави много „Северен поток“. Искат, не искат, Русия и Украйна трябва да се споразумеят.  Според мен не се гради по 5 км. на ден.

 

Битката със задкулисието в БСП не е завършила . Като се гледа кой какво загуби, ще стане ясно кои са те. Ако искаш някой да не свърши нещо, накарай някой да говори за него. това каза Румен Овчаров по БТВ.  В групата на БСП имаше хора, които твърдо заявиха желание да подкрепят Сотир Цацаров.  Част от тях са от  пловдивската група. Очевидно това са хора, свързани с опозицията на БСП. Принципът дайте да я свалим тази заради Истанбулската конвенция, не е сериозно. Тази опозиция няма политика. Не мисля, че има разцепление в БСП.  Резултатът на изборите на БСП е добър, като се има предвид какво направи ГЕРБ, за да си гарантират победата на изборите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар