Борисов Радев

Румен Радев: Безсилието на управляващите да се справят с тежките проблеми в страната и пълният провал на правителството в стратегически за европейското ни развитие приоритети се изражда в паническо търсене на враг

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Процесуално-следствените действия за шпионаж в полза на чужда държава са изключително тежко обвинение и ако от следствието не представят неоспорими факти, ще остане съмнението, че български институции са употребени в режисиран вътрешнополитически сценарий. Очаквам наистина категорични доказателства, че българската външна политика не се е превърнала в заложник на вътрешнопартийни интереси и обслужваща интересите на управляващите.

Медиите ме попитаха днес в Пловдив, дали разпитът на социолога Живко Георгиев-член на Стратегическия съвет при президента, за проведено от него социологическо проучване преди президентските избори, е атака срещу президентската институция. Според мен здравият разум напуска българското политическо пространство и особено управляващите. Избран съм с гласовете на 2 млн. българи и инсинуациите срещу президентската институция са обида най-вече към гражданите.

Безсилието на управляващите да се справят с тежките проблеми в страната и пълният провал на правителството в стратегически за европейското ни развитие приоритети се изражда в паническо търсене на враг и в миналото, и в настоящото, така че хората да се противопоставят непрекъснато един на друг и да не могат да се обединят в търсене на отговорност за проблемите и провалите днес.

Влизането в Шенген и Еврозоната, отпадането на европейския мониторинг за върховенството на закона у нас, както и привличането на чуждестранни инвеститори са сред стратегическите приоритети, в които управляващите се провалят.

Румен Радев

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар