Румен Радев заби звучен шамар на Борисов. Време беше някой да му се опълчи!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Геополитикът“ Борисов днес трябваше да се събуди като благодетеля на Балканите, който сдобрява Турция и Европа и е двигател на помирението между Скопие и Атина.

Вместо това му се наложи да влезе в ролята на жабата, разчекнала се като „умна“ и „добра“, изплющяна от шамара на президента. И ошмулен, с листчета с опорни точки, да прикрива осезаемата неприятна миризма на оакано.

Вместо да замаже, Борисов обаче сериозно размаза положението.

Премиерът видимо бе замаян от удара на президента. Нарече въпросите му „Вероломно нападение“ срещу неговото „добронамерено“ интервю. Заподозря дори завист от страна на държавния глава и го успокои, че все пак „ще ги купим тия военни самолети“.

Но въпросите около Делян Пеевски така и не получиха отговор. Борисов в типичния си стил се опита да измести темата, обяснявайки как ГЕРБ е единствената партия, която не е получила подкрепа на ДПС на избори. Абе, джанъм! Радев говори за задкулисие, за общи бизнес интереси и за обществени поръчки на тъмно. Не за пиене на кафе и футболни тренировки!

Всъщност само видът на Борисов ала „препикано мушкато“ говореше повече от всичко. Очевидно Радев настъпи мазола, щом го извади от европейския унес и го накара да привика набързо ресорните репортери във ВИП-а на правителствения терминал.

А само преди няколко часа Борисов го играеше умиротворения, благодарен европейски лидер

Ралица Николова, Дума

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар