Румен Радев: Избиваха десетки хиляди, защото се наричаха българи - ето това е истински фашизъм

Румен Радев избухна срещу Киро Канадеца! Ако подпише за оръжията, да не се връща от Киев

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев няма да позволи на правителството да се включи във военната кампания срещу Русия. Той е категоричен, че чрез предоставяне на оръжия на Украйна България индиректно се въвлича във войната.

Кирил Петков и още няколко негови колеги след празниците ще отидат в Киев, за да преговарят с украинското правителство за предоставяне на военна помощ. Още отсега обаче ген. Радев е поставил ултиматум на премиера и той е, че ако се съгласи да даде оръжия на Украйна, ще бъде моментално свален от власт лично от него.

Президентът е този, който успява да удържа фронта по отношение на военната помощ към Украйна. Това е и причината външният украински министър Дмитро Кулеба да се заяде с Радев, като го поправи, че украинците и руснаците не са братски народи и никога не са били.

Ген. Радев по принцип вече не харесвал изобщо Кирил Петков и Асен Василев. Двамата най-нагло го излъгали преди година. Единият му казал, че вече не е канадец, а другият не му съобщил, че в чужбина е бил съден за финансови измами, писа Alarmanews.com.

Трябва да се отбележи, че двамата използваха авторитета на президента, за да спечелят изборите, но веднага след това се разграничиха от него, като освободиха всички министри от служебните правителства и назначиха други хора. Единствено Бойко Рашков и Стефан Янев запазиха позициите си, но вторият не след дълго също бе уволнен.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар