Румен Радев: Красимир Узунов ще бъде запомнен с патриотичното си дело – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Румен Радев: Красимир Узунов ще бъде запомнен с патриотичното си дело

Президентство на Република България

Президентът Румен Радев изпрати съболезнователен адрес до роднините и близките на Красимир Узунов – създател на Информационна агенция “Фокус”, автор на книги и задълбочени публикации по проблемите на Западните Балкани, националната сигурност и българската военна история.

 

“Напусна ни един голям човек и родолюбец, който посвети живота си на България като офицер от Българската армия, а впоследствие като журналист, писател, общественик”, пише държавният глава. Румен Радев отбелязва, че създадените от Красимир Узунов информационна агенция и верига от радиостанции са се превърнали не само в синоним на обективна информация, но имат съществен принос и за патриотичното възпитание и отстояването на българщината сред сънародниците ни зад граница.

 

“Патриотичното дело на Красимир Узунов ще бъде помнено, защото то в пълна степен бе олицетворявано от думите на легендарния командир и педагог полковник Борис Дрангов: “Животът не се мери по дължина, а по съдържание”, пише Румен Радев в съболезнователния адрес.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар