Румен Радев открил „Българската Коледа“ – колко повече хора щяха да му повярват ако я беше закрил…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев дал началото на поредната „Българска Коледа“ кампания, която събира левчета с СМС в полза на онеправданите в България. Интересно ни е дали президентът е наясно, че в България много повече хора щяха да му повярват ако беше закрил това позорно мероприятие и направи така, че то повече да не се случва.

Защото докато Борисов се хвали, че държавата просперирала, че сме имали 2 милиарда излишък, че инвеститорите чукали на вратата на България с молба да си оставят парите тук, някак нелепо звучи да се събират пари с СМС за онези, които нямат и са в нужда – нали? Да се правиш на състрадателен не е хубаво, особено, когато цяла година получаваш хиляди левове заплата и пари за представителни разходи.

Не е хубаво и същото това мероприятие, което е уж благотворително накрая да завършва с концерт на който участниците получават хонорари. Това е положението в България, бедните даряват със СМС за бедните в нужда, а политиците дават началото на всякакви кампании като „Българската коледа“ и на всичко отгоре го правят по медиите, все едно в България имаме доходите на Люксембург….

И между другото политиците като са толкова загрижени за дарителските кампании в България вместо да си гласуват 13 заплати за всички министерства и парламента да вземат тези пари да ги дадат на хората в нужда.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар