Румен Радев: Премиерът Бойко Борисов тласка България към бездната!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Най-силният” аргумент на управляващата просташка хунта срещу държавния глава е, че вместо обединител е разделител на нацията.

А също и вдигнатият му за поздрав юмрук в първия ден на спонтанно изригналите протести. И понеже сме склонни бързо да забравяме – нека припомним: Тези протести ги вдигна не Румен Радев, а главният каскет на републиката Иван Гешев. Като прати въоръжени до зъби в президентството по поръчка на Боко Тиквата. Ако се съмнявате, че именно

Баце е изкомандвал така нареченият главен прокурор –

прослушайте отново шеметните записи на премиера по адрес на държавния глава, а също и на други европейски лидери.

Спомнете си как герберите го посрещнаха при първата му изва в парламента преди няколко години – с дюдюкане и подигравки. Простите роби на Бойко Борисов, набедени за народни представители, поставиха началото на РАЗДЕЛЕНИЕТО точно тогава. Помните ли как отговори президентът? “ОСТАВА ВИ САМО ЕДНА СЕДМИЦА!” Сега се опитват да обвинят него, че разединявал нацията.

За разлика от простака Борисов вижте пред каква аудитория говори на английски държавният глава Румен Радев. А именно – Оксфорд Юнион:

 

 

От онзи миг и досега всичките гафове, кражби и национални предателства управляваща хунта се опитва да ги стовари върху главата на Румен Радев. Толкова са тъпи, че не могат нищо друго да измислят. Пък и откъде аргументи като са

заети денонощно с грабежи.

Направиха така, че дори и хора, които не са гласували за него, да виждат в Румен Радев единствения читав човек във високите етажи на властта.

И днес държавният глава при посещението си в БАН не изневери на позициите си, отстоявани с цената на много нерви през годините на почти целия му мандат. Той каза в прав текст, че правителството на ГЕРБ доведе България в пропастта. Че заради просташкото му поведение зад граница и заради кражбата на 100 милиарда за десет години управление, Бойко Борисов направи България и българите за посмешище. Че не може мутри и простаци да бърникат в основния закон на държавата – Конституцията. Че не може

с мръсни нормативни трикове

да се осигурява служебна изборна победа отново на мутрите.
Румен Радев обясни, че вече има обсъдени с експерти предложения за поправка в Конституцията, но ще ги внесе само в парламент, който има легитимност. Този парламент се превърна в най-омразния през последните 30 години. На нов парламент можем да се надяваме само след честни избори.

А честни незабавни избори сега са повече от необходими, коментира държавният глава.

#Оставка, мафиоти!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар