Борисов Радев

Румен Радев: Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание! (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание”. Това съзря в поведението на премиера Борисос президентът Радев.

“Необяснимо и недопустимо е нахвърлянето на премиера на президентската институция без повод и с измислени доводи”, подчерта държавният глава.

 

„Генерал Дяков е изключително стойностен професионалист и човек. Получи много добро предложение за работа след толкова много години в системата за сигурност. Нямам право да го задържа“.

 

Това коментира днес пред журналисти в Гълъбово държавният глава Румен Радев, попитан каква е истината за напускането на началника на НСО ген. Данчо Дяков и за възникналото напрежение между институциите, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът е в Гълъбово по случай тържественото отбелязване на 50-годишнината на града.

„Необяснимо и недопустимо обаче е нахвърлянето на премиера на президентската институция без повод и с измислени доводи. Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание“, посочи още Румен Радев.

Държавният глава добави, че решаването на тежките проблеми, пред които е изправена най-бедната държава в ЕС, изисква силно лидерство и реални действия, а не самохвалство и скалъпени интриги с цел бягство от отговорност.

В отговор на въпрос за изнесената информация за силното замърсяване на въздуха в град Гълъбово президентът заяви, че това системно обгазяване означава или че държавата е слаба и не може да изпълни контролните си функции, или зависимост от частни корпоративни интереси.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар