Румен Радев с ексклузивен коментар за парламента: Аз не ги обиждам, а констатирам

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма да коментирам реакции. Аз не обиждам, а констатирам. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев, на въпрос дали е очаквал такава остра реакция от Народното събрание на констатацията му, че парламентарната демокрация е атрофирала, предаде novini.bg

“Удовлетворен съм, че депутатите се вслушват в моите думи. Те са важни за нас, всички сме ги избрали и очакваме от тях много повече.

Гледаме с надежда на тяхната работа, очакваме смислен дебат с ясни аргументи и по-малко лични нападки. Очакваме решаване на неотложни и важни въпроси за днес и за утре, а не взиране обратно в миналото”, коментира президентът.

“Като президент отчитам и анализирам това, което се случва в държавата. Това, което засяга всички български граждани. Това е мой дълг”, каза президентът Радев. Думите му са в отговор на въпрос защо най-голямата партия “е приела позицията му като заяждане” и едва ли не, че не е направил отчет за своята дейност, а прави анализ на тяхната, което не му била работа.

Президентът Радев коментира всичко това преди церемонията в Софийския университет за награждаването на фирми, допринесли за развитието на българо-германските икономически отношения през 2017 година.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар