Румен Радев Удари Рекордните 79 % Одобрение! ГЕРБ вият да умрял защото категорично си отиват.

България, Главните новини, Общество, Политика, Президент
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев постави рейтингов рекорд по одобрение, като буквално отвя всички политици в цялата българска история.

Той вече събира 79 % процента одобрение.

Данните са от експресно телефонно проучване на агенция „Галъп интернешънъл“и няма как да са манипулирани, тъй като у нас социолозите „отпускат допълнителни проценти“ само срещу сериозно заплащане от някоя политическа партия. Но в случая пряко заинтересована от подобен резултат политическа сила няма.

Това разяри ГЕРБ! Борисов реагира като ужилен и моментално изтегли зам.-министрите си от служебния кабинет- акт на злоба и безсилие, който веднага прибави още точки в кошницата на Радев.

Първото международно посещение на новият ни държавен глава в Брюксел му донесе още позитиви и уважение. 3/4 от българските избиратели оценяват с възторг поведението на Радев там.

Президентът ни не отиде като досегашните политици да прави чупки в кръста и да декларира колко лоялен член сме на ЕС. Той показа на еврочиновниците, че България повече няма да се държи като бедна, предана и безмозъчно – сервилна слугиня. Напротив!

Румен Радев постави картите на масата и заяви, че иска „брюкселци“ да се държат към България като към пълноправен член на съюза. А това включвало да получим европейско финансиране, за да пазим границата с Турция от бежанците! И още: ЕС да бъде така добър да помогне на държавата ни да се измъкне от последното място по всички показатели. Президентът ни настоя и да се обърне внимание на икономиката на страната ни към повишаване на доходите, които са унизителни на фона на останалите държави-членки.

 

На българския президент не му мигна окото и още в първото си интервю в Брюксел засегна въпроса за санкциите срещу Русия, като запита какъв е смисълът им. Той твърдо заяви, че те са досринали българската икономика и не са в интерес нито на държавата, нито на народа ни. И недвусмислено даде да се разбере,  че от сега нататък външната политика на България ще се формира в София и ще се отстоява навън, а не обратното, както беше досега!

Сондажът на „Галъп интернешънъл“ регистрира висока степен на повишаване на рейтнига на президента веднага след връщането му от Брюксел. Харесат го дори избиратели, които са гласували за Цецка Цачева.

Те осъзнаха, че Цачева щеше да посети Брюксел в същата надупена поза като ментора си Борисов и нищо в българската политика нямаше да се промени. А сега промените вървят със скоростта на експресен влак, но не от закопаното ни БДЖ.

За десет дни Радев не само успя да състави едно от най-балансираните правителства, не само отиде до Брюксел и твърдо заяви волята на  България, но и наложи първото си вето!

Шах с пешката и мат! Той отмени закона за концесиите, който бе приет дни преди ГЕРБ да сдаде властта и то със съмнителна подкрепа в парламента. Президентът се аргументира, че законът създава предпоставки за субективизъм и корупционни практики. Той позволява и на местните и софийските феодали да разполагат в срок от 25 до 35 години с печеливши дейности, да взимат на концесия плажове, язовири, предприятия във всички сфери на икономиката и обслужването и да печелят, без да могат да бъдат пипнати от което и да е следващо правителство. Ветото му беше широко подкрепено от КНСБ, КТ „Подкрепа“ и няколко партии и получи взривоопасно висока подкрепа в социалните мрежи.

Последва неизбежна реакция от ГЕРБ, които нададоха вой като прерийни вълци.

От снощи насам те облъчват хората по всичките си слугински медии, че Радев бил популист, че щял да навлече на България глоби от ЕС и искане на неустойки от самите концесионери и че целта на новия ни президент била да станем непривлекателни за инвеститорите.

Народът обаче много добре знае, че не друг, а фирмите на ГЕРБ са се окопали на сладките концесионни местенца, откъдето правят немъчени пачки пари, с част които се отблагодаряват на Борисов като ги наливат в предизборните кампании на ГЕРБ. Народът знае, че мафията ГЕРБ е заела плажове, паркове, сметоизвозване, договори с общини, всякакви концесии… и получава пари направо от държавата. Тоест от нашите джобове.

И затова в момента само от Борисовата партия вият като сирени, а придворните им журналисти пишат апокалиптични статии.

Но по този начин само вдигат рейтинга на Радев, понеже в момента той е единственият, който не работи за джоба си, а за България! 

Източник: skandalno

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

14 comments

 • Както писах още преди изборите, той е и ще бъде най успешния президенент на България. Обичащ родината стоящ над материалните облаги, работейки еднакво както с първия бизнесмен така и с последния клошар гражданин на нашата родина! Успех Генерале хората са зад вас!

 • И Царя беше с 99 %одобрение и какво? Престанете да ласкаете и да побликувате само платени коментари,

  На пролет, истината,ще излезе

  • Може би много се ядосвате че цяла България подкрепя Президента Радев . Аз се чудя защо съм забогатял , а виж каква е била работата , защото ми са плащали за да подкрепям Президента Радев. А аз да не знам до сега . Добре че ми казахте

 • Да,очертава се появата н а български политик , който ще работи под девиза “България над всичко!”Дай Боже, този висок старт на Президента Радев да продължи и да ни покаже , че не сме се излъгали в него.

 • Достоен човек, човек от народа !Само такъв човек може да ръководи и влезе в положението на обикновения човек!Добър старт!Доброто начало означава стабилност!Успех на всички ни с достойният ни Президент!

 • Радев е президента на Българите нека Бог и народ бъдат с него.Това ще бъде началото на просперитета на България

 • Подкрепям президента Румен Радев, и му пожелавам да продължи напред въпреки нападките. Аз вярвам в неговите решения и дано помогна на българския народ.

 • Подкрепям президента Румен Радев, и му пожелавам да продължи напред въпреки нападките. Аз вярвам в неговите решения и дано помогна на българския народ.

 • Щеше да бъде добре и ако имаше малко по-висок Интелектуален Коефициент. Не съм българомразец, но досега българските политици са като ” хвани единият и удари другият”. Само с хвалби и без никаква успешна Държавна Институция, далеч няма да се стигне. Смешно е да се иска само от Европа да оправи България. А иначе лъжи и фантазии. Латвийските държави, Полша, Унгария, Чехия, Европа ли ги оправи? Съветското и Българско Тоталитарно отнемане на частната собственост ще излезе през носа на Последните два народа.

 • Подкрепям г-н Радев във всичките му действия.Смятам,че наложеното от него вето,вече няколко пъти е много разумно и държавнически обосновано,макар че управляващите ни “добри политици” сметнаха за правилно да ги отхвърлят.Особено по въпроса за изтребителите -да не зачетеш мнението на боен летец,”пък бил той и президент” е изключително нагло.Такъв човек трябва на България-умен,спокоен,уравновесен и харизматичен

Вашият коментар