Румен Радев Удари Рекордните 79 % Одобрение! ГЕРБ вият да умряло

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев постави рейтингов рекорд по одобрение, като буквално отвя всички политици в цялата българска история.

Той вече събира 79 % процента одобрение.

Данните са от експресно телефонно проучване на агенция „Галъп интернешънъл“и няма как да са манипулирани, тъй като у нас социолозите „отпускат допълнителни проценти“ само срещу сериозно заплащане от някоя политическа партия. Но в случая пряко заинтересована от подобен резултат политическа сила няма.

Това разяри ГЕРБ! Борисов реагира като ужилен и моментално изтегли зам.-министрите си от служебния кабинет- акт на злоба и безсилие, който веднага прибави още точки в кошницата на Радев.

Първото международно посещение на новият ни държавен глава в Брюксел му донесе още позитиви и уважение. 3/4 от българските избиратели оценяват с възторг поведението на Радев там.

Президентът ни не отиде като досегашните политици да прави чупки в кръста и да декларира колко лоялен член сме на ЕС. Той показа на еврочиновниците, че България повече няма да се държи като бедна, предана и безмозъчно – сервилна слугиня. Напротив!

Румен Радев постави картите на масата и заяви, че иска „брюкселци“ да се държат към България като към пълноправен член на съюза. А това включвало да получим европейско финансиране, за да пазим границата с Турция от бежанците! И още: ЕС да бъде така добър да помогне на държавата ни да се измъкне от последното място по всички показатели. Президентът ни настоя и да се обърне внимание на икономиката на страната ни към повишаване на доходите, които са унизителни на фона на останалите държави-членки.

 

На българския президент не му мигна окото и още в първото си интервю в Брюксел засегна въпроса за санкциите срещу Русия, като запита какъв е смисълът им. Той твърдо заяви, че те са досринали българската икономика и не са в интерес нито на държавата, нито на народа ни. И недвусмислено даде да се разбере,  че от сега нататък външната политика на България ще се формира в София и ще се отстоява навън, а не обратното, както беше досега!

Сондажът на „Галъп интернешънъл“ регистрира висока степен на повишаване на рейтнига на президента веднага след връщането му от Брюксел. Харесат го дори избиратели, които са гласували за Цецка Цачева.

Те осъзнаха, че Цачева щеше да посети Брюксел в същата надупена поза като ментора си Борисов и нищо в българската политика нямаше да се промени. А сега промените вървят със скоростта на експресен влак, но не от закопаното ни БДЖ.

За десет дни Радев не само успя да състави едно от най-балансираните правителства, не само отиде до Брюксел и твърдо заяви волята на  България, но и наложи първото си вето!

Шах с пешката и мат! Той отмени закона за концесиите, който бе приет дни преди ГЕРБ да сдаде властта и то със съмнителна подкрепа в парламента. Президентът се аргументира, че законът създава предпоставки за субективизъм и корупционни практики. Той позволява и на местните и софийските феодали да разполагат в срок от 25 до 35 години с печеливши дейности, да взимат на концесия плажове, язовири, предприятия във всички сфери на икономиката и обслужването и да печелят, без да могат да бъдат пипнати от което и да е следващо правителство. Ветото му беше широко подкрепено от КНСБ, КТ „Подкрепа“ и няколко партии и получи взривоопасно висока подкрепа в социалните мрежи.

Последва неизбежна реакция от ГЕРБ, които нададоха вой като прерийни вълци.

От снощи насам те облъчват хората по всичките си слугински медии, че Радев бил популист, че щял да навлече на България глоби от ЕС и искане на неустойки от самите концесионери и че целта на новия ни президент била да станем непривлекателни за инвеститорите.

Народът обаче много добре знае, че не друг, а фирмите на ГЕРБ са се окопали на сладките концесионни местенца, откъдето правят немъчени пачки пари, с част които се отблагодаряват на Борисов като ги наливат в предизборните кампании на ГЕРБ. Народът знае, че мафията ГЕРБ е заела плажове, паркове, сметоизвозване, договори с общини, всякакви концесии… и получава пари направо от държавата. Тоест от нашите джобове.

И затова в момента само от Борисовата партия вият като сирени, а придворните им журналисти пишат апокалиптични статии.

Но по този начин само вдигат рейтинга на Радев, понеже в момента той е единственият, който не работи за джоба си, а за България! 

Източник: skandalno

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар