Румен Спецов спрял 14 сайта за онлайн залагания без лиценз

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изпълнителният директор на Националната агенция за приходите (НАП) Румен Спецов е издал заповеди за спирането на 14 сайта, чрез които се организират хазартни игри от дружества без действащ лиценз по Закона за хазарта.

Румен Спецов няма участие в частни фирми, продал

По-голямата част от тези хазартни оператори имат разрешение да развиват дейността си в държавите Кюрасао, Малта и Филипините, но не и в България, уточняват от приходната ангенция.

След публикуване на решението, сайтовете посочени в него, следва да преустановят дейността си до 3 дни. Ако след изтичане на този срок, онлайн платформите са достъпни в България и през тях може да се правят залози от потребители в страната, то НАП сезира съда за издаване на разпореждане към доставчиците на интернет услуги у нас да прекратят достъпа до страниците и техните поддомейни.

Решенията на изпълнителния директор на НАП, както и разпорежданията на Софийския районен съд се публикуват в рубриката Онлайн хазарт в сайта на приходната агенция.

НАП поддържа и актуален списък на интернет страниците, чрез които се организират хазартни игри от лица, които нямат действащ лиценз по Закона за хазарта.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар