Русенец излъгал лекари и полицаи, че е блъснат от кола, за да не отиде на работа

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

19-годишен русенец излъгал в спешното отделение на местна болница, че е блъснат от автомобил. Оказало се, че младежът просто не иска да отиде на работа. За случая съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

Днес в 10:35 часа в полицията се обадили от спешното отделение и съобщили, че при тях е постъпил младеж с леко нараняване на крака. Той обяснил, че е бил блъснат от лек автомобил в района на кръстовището до Пантеона, сокато си вървял.В болницата пристигнал полицейски екип за изясняване на случая. Пред служителите 19-годишният дал същото обяснение, но на някои уточняващи въпроси отговарял уклончиво. Униформените предприели действия по издирване на водача. Потърсили свидетели, разговаряли и с хора, които живеят в района, прегледали записи от охранителни камери, но не установили да има пътно произшествие.


Когато казали това на младежа, той с признал, че е заблудил лекарите и полицаите, защото не искал да ходи на работа и трябвало да си измисли основателна причина. Случаят е документиран, предстои да бъде докладван и в прокуратурата.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар