Кирил Херо Мустафа

Русия изнася пореден урок по финанси и кредит на Запада. Руската рубла бележи рекорден курс и е на път да се превърне в най-търсената валута

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ситуацията в Украйна е следната: всеки ден Зелеснки прави някакви изявления, на които дори той пропагандните медии не вярват. В същото време Западните му съюзници умело чистят счетоводно загубите си и превръщат украинците в пожизнени длъжници!

Схемата е ясна! Обещават и обявяват чрез пропагандните медии, че дават 40 милиарда долара заем на Украйна, а в реалност дават само 5-6 милиарда, но Украйна ще връща 40 милиарда плюс лихвите!

Както се казва нЕкои люде яко богатеят, а дали и Зеленски не е между тях, някой ден ще разберем. Резултатът е, че Украйна е финансово заробена!

В същото време Русия изнася пореден урок по финанси и кредит на Запада. Руската рубла бележи рекорден курс и е на път да се превърне в най-търсената валута. Западните фирми откриват сметки в рубли в Газпромбанк и продължават през глава да купуват руски газ и петрол!

Добър ден. Само про100 Киро чака някакви корабчета с газ от дЕдо си Бай Дън на неизвестна за никого цена и продължава да не вдява какво се случва! Но и той като Зеленски продължава с бързи темпове да товари с нови дългове България!

Димитър Байрактаров

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар