Русия

Русия към българите: Време е да се преместите да живеете в Русия. Зимата е близо

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Русия кани българите да се преместят да живеят там.

Какво чакаме? Русия ни кани с реклама – имаме парно, хайвер, водка и жени!

Руският дом в София кани българите да отидат да живеят в страната на Владимир Путин. Това не е смешка, а съобщение на посланичество на Федералната Агенция по въпросите на Общността на Независимите Държави, на сънародниците, живеещи зад граница и по интернационалното филантропично съдействие (Россотрудничество), предаде Кросс.

„Време е да отидете да живеете в Русия. Не отлагайте. Зимата е близо „, това написаха руснаците. Във видеото като преимущества на Русия се акцентират кухнята, красивите дами, евтиният газ, изкуствата, евтиният ток, обичайните полезности и, не на последно място, водката.

Посочва се и, че в страната няма “ просвета на изтриване “ – “ cancel culture „, събитие, особено за Съединени американски щати и Запада. “ Икономика, която може да устои на хиляди наказания „, споделя гордо гласът за кадър.

Клипът е рекламен и залага само на примамливо звучащи неща, но пропуска други факти за Русия.

Страната е с най-ниска продължителност на живота в сравнение с всяка друга европейска страна. Средната продължителност на живота на руснаците е много кратка – едва 59 години при 74 години за българите, за които се смята, че са с кратка продължителност на живота.

Средната пенсия в Русия е в рубли около 560 лева при 608 в България. Минималната заплата в Русия е около 400 лева при 710 лева в България.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар