Владимир Путин

Русия не е Ирак или Сирия, Вие я разгневих те и сега тя ви скочи

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заради историята.

Пуснахте две атомни бомби в Япония, изго рихте стотици хиляди хора, които страдат и до днес, само за да покажете на тогаваш- ния Съветски съюз, че имате ядрени оръ- жия и той трябва да се страхува. Във Виет- нам изгорихте земята с напалм, горите и инфраструктурата на цялата държава, не оставихте нищо здраво, пуснахте бомбите в градовете и селата, унищожавайки всичко живо.Унищожихте Югославия, като бомбардирах те самия Белград, бомбардирахте домове, болници.


Съдихте Милошевич като престъпник в Ха- га с пародиен съд и го убихте, оставяйки зверовете да обитават Косово (Албанско), защото така ви харесва.

Накарахте турците да нахлуят в Кипър,неза висима държава, и все още 50 години вече не можем да намерим дори костите на из- чезналите, като ни карате да преговаряме и до днес с нашия касапин уж да реши кипър ския въпрос, докато вие удобно се надсми- вате над ситуацията.

Пускате турците да обикалят из Егейско мо ре и островите и ни казвате да се “пазим”, докато знаете добре какво се случва, и кой кого заплашва.

Разбихте Либия, заедно с европейските си приятели, защото не харесвате Кадафи, а той не ви даде петрол безплатно.

Водихте 6 пълни години гражданска война в Сирия, защото не харесвате Асад, и ви притесняваше руската военноморска база в Сирия, а Асад излезе много проруски.

Вие нахлухте в Ирак уж, за да намерите яд- рените и химически оръжия, във Афгани- стан уж, за да намерите бившия си приятел Бен Ладен и унищожихте двете страни, бом бардирайки безконтролно градове и села, унищожавайки всичко, включително в прию тите на Багдад, убивайки жени и деца. Кой може да забрави тези нощи!?

За демокрация ли говорите?

Вие, чудовища, които построихте префект- ния център за физически и психически из- тезания в Гуантанамо?

Тези от вас, които обесиха Хюсеин без съд, които поне преди няколко години беше най-добрият ви приятел и съюзник?

Вие, които с вашите войни и политики съз- дадохте ИДИЛ и талибаните.

Вие, които свалихте в най-кървавия чилий- ски преврат Салвадор Алиенде, демокра- тично избран президент, убихте го в прези- дентския дворец и поставихте на негово място най-жестоката диктатура на Пиночет.

Вие, които когато падна Берлинската стена, обещахте на Русия, че НАТО няма да се простира и инч и го блъснахте в краката и, въпреки обещанията и споразуменията си.

За Демокрация, мир и военните престъпле ния на Русия ли говорите?

Напълнихте цяла Европа с ракети “Пър- шинг” и обградихте с тях Русия,а тя нямаше нищо против.

Не спазихте нито едно условие на Мински- те споразумения, а напротив Русия изпъл- ни всичките.

Живот на лицемери!

Дори Хитлер вашите собствени мултинаци онални компании го финансираха и го на- правиха звяр.

Така само Украйна липсваше в пъзела да затегне примката на НАТО около Русия, за да я удуши.

От 2009 Путин ви предупреждава, че Украй на е червена линия.

През 2014 с преврата, който подчинихте, изхвърлихте Янукович, демократично избран президент, експлоатирахте нацистки и фашистки полкове, избиващи мирни хора, и инсталирахте марионетно правителство, предназначено да подготви страната за влизане в НАТО и ЕС, въпреки, че знаехте, че това е червена линия за Русия.

Говорите за демокрация и нашествия в не- зависими държави?

Днешна Русия, ако искаше, за половин ден ще изравни цяла Украйна.Но тя не го напра ви.Тя не иска да убива обикновените хора. Украинците и руснаците са братски народи. И това е трагичната част.

До ден днешен не казвате истината долни лъжци!

Възползвате се от болката на украинския, но и на руския народ и заблуждавате света.

Да. Русия има право. Това е истината!

Тя предупреди, тя крещеше, молеше да не стягате повече примката около врата и. Но когато разбра, че има работа с маргинали, създатели и режисьори на всички войни на земята, за съжаление нямаше друг избор.

Русия не е Ирак или Сирия, Вие я разгневих те и сега тя ви скочи. Надявам се от една страна да приключи с вас бързо, а от друга страна да не ви набива твърде дълбоко… ракета, защото задника на цялата планета ще я боли, а не само вашия.

Лъжливи, фариски лицемери.!!!!!!!

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар