Путин

Русия никога повече няма да се обърне към Запада, бъдещето на човечеството е на Изток

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Русия никога повече няма да се обърне към Запада, дори САЩ и Европейският съюз да премахнат всичките си санкции още утре. Западът вече е минало, бъдещето на човечеството е на Изток, увери пред РИА Новости Борис Титов, комисар по защита на правата на предприемачите към Президентството на Руската федерация.

„Знаете ли, дори да си представим, че Вашингтон и Брюксел още утре премахнат всички санкции срещу Русия, ние никога повече няма да се обърнем към Запада. Повярвайте ми, няма да има обръщане на Русия към тях и възстановяване на тези отношения. И причината за това не е само в демонстрираното от тях враждебно отношение към Русия. Не е само защото е напълно неприемливо да се разговаря с нашата страна по начина, по който Западът си позволява сега. Това са по-маловажни теми“, подчерта Титов. И добави, че голямата причина е друга:

„Това, че изпитваме обида и неприязън е по-маловажният въпрос“.

„Просто Западът е етап, който вече е минал. Той е, ако щете, миналото на човечеството. А бъдещето му е на Изток, в т.нар. Глобален Юг“, изрази увереност събеседникът на агенцията.

Именно тези региони се развиват динамично, там са съсредоточени мощни човешки ресурси и там сега се раждат най-новите технологии, допълни комисарят.

„А и тук, в Азия, са нашите приятели, които искат не просто да ни бъдат приятели, а и да развиват търговско-икономически отношения с Москва“, обобщи Титов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар