Русия определя бъдещето на човечеството – или ще живеем свободни, или ще сме роби в колониите

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Идеологията, която тласка действията на Кремъл, в Украйна става все по-глобална.

Това, което прави Русия сега, определя бъдещето на човечеството – или ще живеем свободни, или ще се разпознаем като роби в колониите.

Това написа в Telegram говорителят на Министерство на външните работи на Руската федерация Мария Захарова след речта на руският външен министър Сергей Лавров пред ООН.

„Ежедневна изолация. Делегатите напуснаха ли залата, когато руският външен министър беше на трибуната? О, да. Да има време да му стиснат ръката, след като свърши речта си. Не забравяйте, че това, което Русия прави сега, определя бъдещето на човечеството: или ще живеем свободни, или ще бъдем като роби в колониите. Това се разбира много добре на всички континенти“, изтъкна Захарова.

Макар да е с най-големите запаси на природни ресурси в света, икономиката на Русия е с изключително ниска добавена стойност и слаба конкурентоспособност и е по-малка от тази на Испания, която е с 3 пъти по-малко население, но амбициите на Москва са огромни.

Затова и емиграцията е нестихваща. Милиони руснаци, главно специалисти са напуснали страната в последните години, за да работят на Запад – в Европа и САЩ.

Руските емигранти само в САЩ са около 3,5 милиона души. 1,2 милиона руснаци са избрали да градят бъдещето си в Германия. В Канада има около 500 хиляди руснаци.

Източник: Petel.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар