Русия пак ги изненада! А им повтаряха, повтаряха и повтаряха. Русия не започва войни, тя ги завършва! Веднъж завинаги го Запомнете!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

 

„Америка е удивена и съсипана! Толкова е разочарована и безсилна за една кръвопролитна война, която да изтощи жизнените сили на противника. Очакваха, че войната ще бъде сатанинска. С много цивилни жертви и разрушения. С кървави кадри пристигащи от мястото на военните действия, които са на хиляди километри от Щатите. Война, която не се пролива и капка американска кръв, но пък е в изобилие за лешоядите от CNN и всякви други NEWS-ове. И сега какво? Няма и капчица от това, което те очакваха за да включат пропагандната си машина от времето и с похватите на Гьобелс. И да обяснят и вторачат погледите на обикновенните в „сатанинския“ лик на Путин и Русия. Изненада! Командата Лавров-Путин-Шойгу и сие, работи със скалпели (Кинжали). Много внимателно и последователно. Да минимизират човешките жертви. И от едната и от другата страна. Помните ли град Ракка-Ирак. Америка изби с бомбардировки цялото му население. Срина всичко до основи. Прах!

И чак тогава техните войници влезнаха в града. Нямаше куче, което да беше оцеляло. Ето така я очакваха „мозъците“ от Пентагона, тази операция в Украйна. И след това щеше да им е лесно. Да ама Не! След бойната техника на Русия, пъплят натоварени с храни, лекарства и продукти камиони.

Хиляди. Руски. Част от Великата Червена Армия. Мобилни хлебопекарни, водоноски и мед. пунктове. Това е една различна военна операция, нямаща нищо общо със Сатанинските ритуали на Америка. Нищо общо.

И кучетата отвъд океана, са с пяна на устата от безсилието си. Русия пак ги изненада! А им повтаряха, повтаряха и повтаряха. Русия не започва войни, тя ги завършва! Веднъж завинаги го Запомнете! И тогава всички ще живеем в МИР!“

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар